Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dünyayı yemiş bugün resmen şoktayımmmmmmmmmmmmmm:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

sen lahmacun yediğinde , bi kahvaltı .. bi lahmacun :KK51:

tüyüyoruz biz hemen iyi geceler bile demeden :KK70::KK70::KK70::KK70:

yapsın yapsın da bugün gelecek artılarını temizlesin ancak :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
belki Soylemedi o da lahmacunun yanimdakileri :KK12:
:63:
artilar da temizlenir (Dipnot bilmiyorum Sabah netleşir :süslü:) eksi 1 e de gecilir:KK12:
daha oncede yaptim yine yaparim :işsiz:

Ailelerde bunlar olmuyor mu gız saraycammm:deli:

Yok gizlimiz saklımız olmasın anlat da hepberaber dinleyek:KK76:

:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:Merak etme didin bana
Tamam o kadar yicem dedin
Örnek saydınım listede dedim
Bak hırsımı daha alamadım
:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
pazar i bekle de cınım :işsiz: duruma gore bakarsin. Alinacak hirsin kalmayacak bence:rapci:

Bizim çocuklarda buna benzer şeyler yapıyor ada çok gülüyoruz halelerine. Birine kızarsam diğeri mest oluyor resmen.:-)
Haha:KK70::KK70: masallah onlara :nazar: o kadar animiz var ki ablamla simdi anlatıp gülüyoruz... mesala ben ilk okulda hic çanta taşımadım yazik ablam tasidi hep... ben tombik o safinaz bi tip... yazik sırtında kendi acantasi kucaginda benimki... bende elimi arkama baglar agalar gibi yürürdüm:KK70::KK70:

Ailelerde bunlar olmuyor mu gız saraycammm:deli:

Yok gizlimiz saklımız olmasın anlat da hepberaber dinleyek:KK76:

:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:Merak etme didin bana
Tamam o kadar yicem dedin
Örnek saydınım listede dedim
Bak hırsımı daha alamadım
:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Sonra millet kaçıyo adım zatrn çıktı 9a.dün macun olay oldu bugün de fentezileri dökmeyelim ortaya ban yerim mazallah:ıslık::ıslık:

Haha:KK70::KK70: masallah onlara :nazar: o kadar animiz var ki ablamla simdi anlatıp gülüyoruz... mesala ben ilk okulda hic çanta taşımadım yazik ablam tasidi hep... ben tombik o safinaz bi tip... yazik sırtında kendi acantasi kucaginda benimki... bende elimi arkama baglar agalar gibi yürürdüm:KK70::KK70:
Abla olmak kolay değil tabi. Benimde senden kalır yanım yoktu çocukken iyi ki küçülmüşüm:-)

Oy kıyamam sanaaa

:sinirli:Daha konuşuyoooor

Çivili terlik
İyi fikir
Çivili terlik edinicem en kısa zamanda

Bak yaaaa
Bak yaaaaaaa
Yerim yine de veririm diyip listeye kötü örnek takımı yoldan çıkarmaya teşvik olmuyoruz saydın:KK62:

Heeeeee
Söz verip turmayanı da :KK11:

bi gece yatırsak mı ???

şurdaaaaa

en-vahsi-iskence-aletleri_65125_b.jpg

belki Soylemedi o da lahmacunun yanimdakileri :KK12:
:63:
artilar da temizlenir (Dipnot bilmiyorum Sabah netleşir :süslü:) eksi 1 e de gecilir:KK12:
daha oncede yaptim yine yaparim :işsiz:

ada eve sipariş alıyordu bi kere ..no ikram

Back
X