Önce birbirimize alışmamız lazım öyle hop diye olmaz elentrik çok önemli ondan sonra soyunurum tabikisiLibidosu yüksek iğde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce birbirimize alışmamız lazım öyle hop diye olmaz elentrik çok önemli ondan sonra soyunurum tabikisiLibidosu yüksek iğde![]()
Bizde arti gelmiyorduk zaten canimkaptanima göndermişim zamaninda
![]()
Iste bende boyle oluyorum canim... hele durun 7 gun var ayol.. lahmacun kader ortagi olduk artik... bundan kacis yokyoo yoo gerek yok hicalmayayim
arti geldim he sankidurun hele 7 gün var daha
![]()
gerek kalmayacak kuzumNeyse canim senin için totomu feda ederim![]()
lahmacun guzeli bizde gelmedik cumaya daha var
![]()
![]()
Min -1000 gram dedi kendisi ausen az ..min..... -900![]()
Ula kasaptan duymadığım lafları senden duyuyom. Çooh heyecannandıımmSenin çıkan adına aşığım ulan esmer bombam
Kız çivili terlik
Çok fantazik ve heyecan verici değil mi![]()
Ayyyy yorgunum diyorum geçmiş bakmadım diyorum üzüyor beni matmazellll bu saraycaEvet en az 1 kilo olur dedim ama tabi biz kimiz ki![]()
Ahahahha bunu görmemiştim harikaaaaa ausum aynen misafirimiz olsun bir gwce bunda
bi gece yatırsak mı ???
şurdaaaaa
![]()
ada eve sipariş alıyordu bi kere ..no ikram
Aaaaa munnneeeeee ayıplı konuşuyor mali munnneeeeeeeÖnce birbirimize alışmamız lazım öyle hop diye olmaz elentrik çok önemli ondan sonra soyunurum tabikisi![]()
Min -1000 gram dedi kendisi aus
Size bu kelime yasak artık
Ula kasaptan duymadığım lafları senden duyuyom. Çooh heyecannandıımm![]()
Acımak yok rockyyyydemiş demiş okudum da ben yine azıcık vidanlı olayım dedim![]()
Bunlar kulunçlara iyi geliyosa ben alabilirimSaydıııınnnnnsaydin78
Eki Görüntüle 2093459 Önce bunun tadına
Eki Görüntüle 2093460 Sonra bunun rahatına bakacaksın
YaaaaaaaaBirazdan gece sporunu yapcam gorusuruk![]()
Mune'yi çağırdım birazdan gelecekmişAyyyy yorgunum diyorum geçmiş bakmadım diyorum üzüyor beni matmazellll bu sarayca
Neyse ağlamayı geç
Yarın -1 miiiii
Ahahahha bunu görmemiştim harikaaaaa ausum aynen misafirimiz olsun bir gwce bunda
Aaaaa munnneeeeee ayıplı konuşuyor mali munnneeeeeeeutanıyorum ben
![]()