Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese günaydın :KK200:
Birazdan kahvalti yapcaz inşallah :KK48:

Sabah oglum uyandi yanina gittim viraz oylanadik derken ben uyumusum oarada o da yatiyodu sirtini fln sivazladim bi ara bi uyandim gobegime yatmis ayaklari da yatagin trabzanindan sarkitmis oylece uyumus :D

:halay::halay::halay:Eki Görüntüle 2093597 Eski beden pantolon ve yeni beden pantolonum aradaki 7 farkı bulun böyle görünce çok mutlu oluyom heeee:halay::halay:
Vay vay vayyyyy.ben de yapcam bundan.yazin oglumun mevlidinde 46 beden kumas pantolon almistim ustelik likraliydi ve patlayacak gibiydi gobegim ayyy korkunctu

Sabah oglum uyandi yanina gittim viraz oylanadik derken ben uyumusum oarada o da yatiyodu sirtini fln sivazladim bi ara bi uyandim gobegime yatmis ayaklari da yatagin trabzanindan sarkitmis oylece uyumus :KK70:
Vay vay vayyyyy.ben de yapcam bundan.yazin oglumun mevlidinde 46 beden kumas pantolon almistim ustelik likraliydi ve patlayacak gibiydi gobegim ayyy korkunctu

sizin kahvaltı öğle yemeği olmuş artık :-) afiyet olsun canım.
o pantalonlardan fırlayan göbek mevzusu çok fena ya bilirim ben de :ıslık: çok şükür evvelki seneye göre verdim. bir de devamını halletsem iyi olacak :confused:

sizin kahvaltı öğle yemeği olmuş artık :-) afiyet olsun canım.
o pantalonlardan fırlayan göbek mevzusu çok fena ya bilirim ben de :ıslık: çok şükür evvelki seneye göre verdim. bir de devamını halletsem iyi olacak :confused:
Ya bizim hep böyle haftaici oglani tektat uyutmayi bekliyorum rahat yapayim diye.haftasonu da esim uyuyo yine kaliyoz :) guya dün dedik ki sabah erken kalkalim kahvaltiyi erken yapalim saat 4 gibi yemege gideriz cok trafige kalmadan ama nerdeeee :D

Halledersin valla oldu mu oluyo hele kiyafetlerdeki fark acaip motive ediyo

tam bu cevabı yazarken aniden bilgisayarım kitlendi. ardarda sayfalar açıldı. eylem yapılamıyor falan dedi. o dosyayı bu dosyayı açtı. korktum valla. uyku moduna düğmeden zorla kapattım. açınca virüs programı engellemiş. sanırım sitedeki reklamlardan biri neden oldu. çünkü başka sayfa açık değildi.

:halay::halay::halay:Eki Görüntüle 2093597 Eski beden pantolon ve yeni beden pantolonum aradaki 7 farkı bulun böyle görünce çok mutlu oluyom heeee:halay::halay:

9 kiloda bu kadar fark mi var? Supersin:nazar:

Sabah oglum uyandi yanina gittim viraz oylanadik derken ben uyumusum oarada o da yatiyodu sirtini fln sivazladim bi ara bi uyandim gobegime yatmis ayaklari da yatagin trabzanindan sarkitmis oylece uyumus :KK70:

Oyyy siz böyle anlatınca bebek aseriyorum :anne::110:

Ya bizim hep böyle haftaici oglani tektat uyutmayi bekliyorum rahat yapayim diye.haftasonu da esim uyuyo yine kaliyoz :) guya dün dedik ki sabah erken kalkalim kahvaltiyi erken yapalim saat 4 gibi yemege gideriz cok trafige kalmadan ama nerdeeee :KK70:
Halledersin valla oldu mu oluyo hele kiyafetlerdeki fark acaip motive ediyo
tatilden dönünce yazmıştım. belki okumuşsundur. yeni şık kıyafetler aldım. bir beden küçük :ıslık: kasıtlı öyle aldım. riske girdim. sırf motive olsun diye. motive etti de. dikkatli yiyorum. ama tatil dönüşü bu hafta regl, demir hapı ve sıfır spor yani tamamen hareketsiz oluşum biraz artıya neden oldu. gerçi wc de sıkıntılı.
güya bugün kesin dışarı çıkacaktım. hava çok kapalı oturdum kaldım. valla ben bile bu isteksizliği anlamadım. ama bugün leslie yapmayı kafaya koydum. az sonra kalkacağım yerimden. akşam da yapsam iki kere olur. yarın da yaparım Allahın izniyle. en azından 1 haftalık hareketsizlik son bulur :KK28:

şimdi hindistancevizi yağı eklediğim filtre kahvemi içiyorum :kahve:. ilk defa denedim kahvenin içinde. güzel oldu beğendim.
bu arada kahvaltının üzerine tatlı atağı yaşadım. kahvaltıda 1 tk bal yedim oysa. ilk önce kurukayısı veya incir yiyeyim kahvenin yanında dedim ama yemedim inat ettim. bal yedin yeter dedim. gerçekten de hindistancevizi yağlı kahve içince bak şimdi geçti. leslie de yapınca hiç sorun kalmaz :rolleyes: kalmasın valla yoksa o kıyafetler ötekiler gibi dolaplarda beni bekleyecek :KK62:

tatilden dönünce yazmıştım. belki okumuşsundur. yeni şık kıyafetler aldım. bir beden küçük :ıslık: kasıtlı öyle aldım. riske girdim. sırf motive olsun diye. motive etti de. dikkatli yiyorum. ama tatil dönüşü bu hafta regl, demir hapı ve sıfır spor yani tamamen hareketsiz oluşum biraz artıya neden oldu. gerçi wc de sıkıntılı.
güya bugün kesin dışarı çıkacaktım. hava çok kapalı oturdum kaldım. valla ben bile bu isteksizliği anlamadım. ama bugün leslie yapmayı kafaya koydum. az sonra kalkacağım yerimden. akşam da yapsam iki kere olur. yarın da yaparım Allahın izniyle. en azından 1 haftalık hareketsizlik son bulur :KK28:
Ben hic cesaret edemedim ona.zayiflayip gidip oyle aldim hep :) ben de memleketteydim spor yapamadım hic.dun aksam baskadim tekrar inşallah birakmam

en iyisi yüksek bel ben seviyorum dar giyerim bol geniş hiç sevmem ki ;)

9 kiloda bu kadar fark mi var? Supersin:nazar:

Biraz fark ediyo canım başlangıç kilomdada giyiyodum tam oturuyodu
Şimdi çok bol yenisini aldık evde giydiğim eşofmanlar bacakları beli de bol oluyor artık yeni eşofmanda alınacak daha :D
Oyyy siz böyle anlatınca bebek aseriyorum :anne::110:

Back
X