Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vero sütüm azalıyor diye korkuyorsan yediklerinin miktarını artır ama cıstan uzak dur .
Aksine ablam miktar azaldı yav . Bak sabah ki menüm. Menemen 2 kaşık. Peynir ler zeytin ler kaldı yiyemedim
2018-01-13 15.13.49.webp
ama gece 2 kaşık yoğurt yedim buğday pirinç gevregi mi ne su Ülker'in. Pek sağlıklı değil biliom ama ekmek yerine yedim. Yarim dà havuc. Sütler doldu sabahà şükür

Ay inşaAllah inşaALlah ayni seyleri giye giye eskittim resmn :KK70:
Melegim şu bağırsakla ilgili bisey sormuştun geçmişte şimdi hatırladım arada bana da olur. Ne zaman çok ususem, ayaklarımı ve karnimi usutsem bende de oluyor. Usutmus olma ihtimalin var mı bi dikkat et bakalım kötü düşünme, özellikle gazim var ama gazimi cikaramiyorsam kesin oluyor:olamaz:

Aksine ablam miktar azaldı yav . Bak sabah ki menüm. Menemen 2 kaşık. Peynir ler zeytin ler kaldı yiyemedim Eki Görüntüle 2093725 ama gece 2 kaşık yoğurt yedim buğday pirinç gevregi mi ne su Ülker'in. Pek sağlıklı değil biliom ama ekmek yerine yedim. Yarim dà havuc. Sütler doldu sabahà şükür
Canim hic sutum azaliyor yetmiyor diye dusunme hatta kendi kendini kandir oh bol bol var diye. Ve uykuya dikkat et uyumak dinlenmek gerekve bol bol su = sut:KK200:

Benim esim supuruyor simdi ben de arkasinda silerim. Mutfagi da toparlarim hallolur.

Ooohhh ellerine saglikkk miummmm
:KK15::KK15::KK15::KK15:
bizde seni görünce kaptanım, kalpler bir :KK200::KK15:
:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK37:
Aksine ablam miktar azaldı yav . Bak sabah ki menüm. Menemen 2 kaşık. Peynir ler zeytin ler kaldı yiyemedim Eki Görüntüle 2093725 ama gece 2 kaşık yoğurt yedim buğday pirinç gevregi mi ne su Ülker'in. Pek sağlıklı değil biliom ama ekmek yerine yedim. Yarim dà havuc. Sütler doldu sabahà şükür
Bu görsel dolu dolu garika vero

Oyy kıyamam. Kaptanim. Çay à gel kahvaltıya gel. Gerçi yarin börek çörek hain planlarım var . Gelme sopalama da valla ben yemicem şimdiden söz !!!
Sen yemezsin verom güveniyorum sana sen düzeni oturttun ama güzel kahve çay yaparsın br avuç kabak öekirdeği çitler dedikodu ederiz kız:rolleyes:

Canim hic sutum azaliyor yetmiyor diye dusunme hatta kendi kendini kandir oh bol bol var diye. Ve uykuya dikkat et uyumak dinlenmek gerekve bol bol su = sut:KK200:
Annam nerde uyku. .Benim minik uslu gece kalkmiio. Da. Su abisi perişan edio beni. Iki kere kalkar daha da yayatmaz. . Bugun 4 te kalktı altına yapti iki kez onu değiş et derken saat 7 yi buldu. Öncesinde de zaten kalkmıştı . ZATEN o yatrsa alişin emme saati gelir.ben Zombi. .

Back
X