Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tohuma kaçıcan dicem de sen erkek değilsinEvet bekarım kuzum ama evlenmeyi düşünmüyorum
Bırka arayı yakamoz
Bak sen isteyince çok iyi eksi ile geliyorsun ve ben sana güveniyorum
Güvenimi boşa çıkarmazsın sen
Ali nazik harika olr hem de sağlıklı![]()
Temennim bu yönde çünkü bu hafta 59 u görmek ıstiyorumBirden gider merak etme
EveeetTohuma kaçıcan dicem de sen erkek değilsinkız kurusu mu olcan başımıza
Oooo bol keyifler ausum
keyifli cumartesileeeeeeeeeeeeeer olsun efenimmmmmmmm
gezmeli tozmalı maaile takılmaca biz
siz naparsınız bi bakem![]()
Spor yapamadım spor hocamın başı ağırıymışabowwww seni fena seni
ayyy yok sen ikinci bebeyi yapma, kıyamam ben aysimaya
ısınmadan yapma emi
oooo spora özel mihem de birden fazla
hiç kızından feyz almıyorsun
oooo yenilebilenlerden al miucan
seni tutuyom hande
Sagol canim insallah attiklarim tutarada81 ve kimdi sabaha kadar çalışan yaaaa biri daha yazmıştı dün kimdiiiii
Bir de hippo var benim eskilerdennn
Sınavdasınız başarılar canlarrr
Allah zihin açıklığı versin![]()
ooh yarasın kuzumaaz önce leslie 3 mü yaptım. 4 e başladım ama yorulduğum için zorlamadım kestim.
Selam canım, geçmiş olsun, önemli birşeyin yoktur umarım..
Spor yapamadım spor hocamın başı ağırıymış![]()
Kizlar sinava gittim geldim .. cok hastayim hala duzelemedim sinif o kadae sicaktiki sorulari birakip kedi gibi uyuyasim geldi... cok halim yok az gelirim bugun haberiniz olsun menu vermeye gelecemm..
Bu arada hasta olunca insan hic birsey yemiyor yesede tadi yok ki bos bos yiyormus gibiyim...![]()
Ayni benim eşimi anlattin abla haa diyette olduğum zamanlar acliktan geberiyodum moral motivasyon düşük oluyordu eşimde acsan ye derdi, diyet yapiyorsan kendine yapıyorsun ben napim boyle halsiz ölü gibi durma eve gelince neseli goreyim seni benim sucum ne dderdi![]()
Ay inşallah gerçek olur be birgün Auss
Gelemeyerek desek daha doğru Mium balım..hem ben sana kaç tane alıntı yaptım gir iki tek mesajlarıma bak..hiç birine cvp yazmadın![]()
Eki Görüntüle 2093597 Eski beden pantolon ve yeni beden pantolonum aradaki 7 farkı bulun böyle görünce çok mutlu oluyom heeee
![]()
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 552. ETAP
( 5 OCAK 2018-12 Ocak)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,534........ 7.TAKIM
2..............1,272........ 12. TAKIM
3................1,233...... 3.TAKIM
Bu ne güzel bir tablo ne güzel bir yüzde yaaaa
Çok mu çok harikayızzzzzz
Hep mi güzel hep mi çiçek hep mi
Enerjime spora vereyim de handeyi yeneyim demi
Hadi gittim spora
Şuracığa da vaytıma @Whiteblacklife en sulusundan öpücük
Ana kraliçeye deAusencia ya ciperden kopan sevgi
bırakam
Tabiki sade kaptanicem, tabi handeyi tutuyomkim handeyi seçse handeyi tutarim
başkasını seç seni tutarım ben
![]()
Evde patlıcan kabak ıspanak var. Dün karnabahar yaptım eriste yaptim .bugun ne pişirsem kızlar ya. Alınazik geldi bak aklıma himmmmm![]()
Kizlar sinava gittim geldim .. cok hastayim hala duzelemedim sinif o kadae sicaktiki sorulari birakip kedi gibi uyuyasim geldi... cok halim yok az gelirim bugun haberiniz olsun menu vermeye gelecemm..
Bu arada hasta olunca insan hic birsey yemiyor yesede tadi yok ki bos bos yiyormus gibiyim...![]()
miuşumEvet bekarım kuzum ama evlenmeyi düşünmüyorum
Bırka arayı yakamoz
Bak sen isteyince çok iyi eksi ile geliyorsun ve ben sana güveniyorum
Güvenimi boşa çıkarmazsın sen
Ali nazik harika olr hem de sağlıklı![]()
valla pazının sarması da kavurması da güzel olur. pek severim kendileriniBen gidem azcık pazı sarması yapam kasabıma.saplarını da kavurup ben yerim akşam sarımsaklı yoğurtla![]()
Ben de çok seviyorum ama biliyom sarma yemeye izin vermicek miuvalla pazının sarması da kavurması da güzel olur. pek severim kendilerini![]()
Yendim mi şimdi oy şahane bu hafta daha sıkı olmalıyım cuma konsere gitcem ne kadar zayıf o kadar keyifliçok iyisin çakıl yabu gidişat süper
%1.27 canım senin yüzden virgülsen sonrası 5 ve üstü ise yuvarlanıyor yukarıya
Sarayca 400 gr la %0.64
durumunuz 1-1 oldu
bu haftanın galibi sensin![]()