Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay yazmayı unuttum @Sarayca sen Triplimelek Megi Triplimelek Megi yi de marabalar grubuna davet etmişsin ama gelemez o .

Diyetle ilgili olmayan bir sohbet grupları var onların ... ve oradan başka bir yere girince hele de buraya , zorluk (!) çıkmış hep ..tripli de sadece menü verip çıkacam diye söz demiş ... zora sokmayalım arkadaşı şimdi ..biz adını etiketledikçe bakmak zorunda kalıyor , yazmak zorunda kalıyor buraya .. yazık .

Sonra da gidip hesap veriyor ..benim için bir tek siz varsınız ..onlar etiketledi diye mecburen yazıyorum oraya diye ..
Miucum sen olayı çok ama çok yanlış anlamışsın burayla alakası olmayan ve benimle de ilgisi olmayan bir konu idi o.
Bende orda sürekli sohbet ettiğim için herkes bişey yazdı ve bende yazdım.
7.takımla asla ilgili değil!
Sonuçta burada bir amaç için varız başta sağlık ve düzgün fit bir vücut.
Ve ben buradan uzaklaşınca koparıyorum ipleri iyice bozuluyor düzenim.
3 gün üst üste menü vedim mali dışında kimse yazmadı.
Senin yoğun olduğunu biliyorum ama azıcık trip atayım dedim başıma patladı :(
Böyle bir açıklamana çok üzüldüm :(
Olayın benimle ilgisi olsaydı bu kadar etkilenmezdim :(
Sürekli takip ettiğim asla bir mesajı atlamadan okuduğum yer burası...
Saraycaya evet katılcam yazacaktım ki senin mesajını gördüm.
Üzgünüm...

ay yazmayı unuttum @Sarayca sen Triplimelek Megi Triplimelek Megi yi de marabalar grubuna davet etmişsin ama gelemez o .

Diyetle ilgili olmayan bir sohbet grupları var onların ... ve oradan başka bir yere girince hele de buraya , zorluk (!) çıkmış hep ..tripli de sadece menü verip çıkacam diye söz demiş ... zora sokmayalım arkadaşı şimdi ..biz adını etiketledikçe bakmak zorunda kalıyor , yazmak zorunda kalıyor buraya .. yazık .

Sonra da gidip hesap veriyor ..benim için bir tek siz varsınız ..onlar etiketledi diye mecburen yazıyorum oraya diye ..
Evet bir ara böyle bir durum da oldu ama kızlar abartınca olay büyüdü.
Çözdük biz o meseleyi...

Miucum sen olayı çok ama çok yanlış anlamışsın burayla alakası olmayan ve benimle de ilgisi olmayan bir konu idi o.
Bende orda sürekli sohbet ettiğim için herkes bişey yazdı ve bende yazdım.
7.takımla asla ilgili değil!
Sonuçta burada bir amaç için varız başta sağlık ve düzgün fit bir vücut.
Ve ben buradan uzaklaşınca koparıyorum ipleri iyice bozuluyor düzenim.
3 gün üst üste menü vedim mali dışında kimse yazmadı.
Senin yoğun olduğunu biliyorum ama azıcık trip atayım dedim başıma patladı :KK43:
Böyle bir açıklamana çok üzüldüm :KK43:
Olayın benimle ilgisi olsaydı bu kadar etkilenmezdim :KK43:
Sürekli takip ettiğim asla bir mesajı atlamadan okuduğum yer burası...
Saraycaya evet katılcam yazacaktım ki senin mesajını gördüm.
Üzgünüm...

mazaallah şimdi fırça filan yeme!!!
buraya yazdın diye

Biz anlamayız o işleri bebeeem
Bizim gönül bağımız varsa
Emek varsa
Bir birliktelik varsa
Ahde vefamız vardır

Özgür bireyleriz neticede vefalı arkadaşlığa dostluğa paylaşıma önem veririz:KK200:
Bende böyle hissetmeseydim tekrar gelmezdim buraya...

adam haklı :)))

kucaklasma-hareketli-resim-0057.gif

temsilidir :confused::confused::confused::confused:inşallah canım :KK68:

:rapci::rapci::rapci::rapci:süpeeeeeeeeeeeeeeeeer

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

helal olsun beeee size :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:ciğerini yiriiiiiiiiiiiiiiiiiim

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

handeciyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz :KK71:

ıspanak dayanmaz çok onu pişirsene vero

geçmiş olsun adacım , dinlen bol bol :KK15:dinlenmeden geçmiyor ..
Sağol canim uzandim cay keyfi yapiyorum:KK200:

Nolmus yav anlamadim kim kime trip atmış kim kimi fircalamis? Kim kimi kiskanmis? Bu topik olayları ne ki acaba ?biri beni de aydinlatsa olmamı? :confused::confused::confused:

Cok fransiz kaldim konulara baya derin bi geçmişe inmem gerekecek anlasilan uzun bir gece beni bekliyooooorrr:KK31:

Nolmus yav anlamadim kim kime trip atmış kim kimi fircalamis? Kim kimi kiskanmis? Bu topik olayları ne ki acaba ?biri beni de aydinlatsa olmamı? :confused::confused::confused:

Cok fransiz kaldim konulara baya derin bi geçmişe inmem gerekecek anlasilan uzun bir gece beni bekliyooooorrr:KK31:
Bebeeeem napıyonnnn

Geçmişe dalma çıkamazsın sarı pabuçlum senin naif kişiliğin kaldırmaz

Dibimde kal özledşm:KK200:

Evet bir ara böyle bir durum da oldu ama kızlar abartınca olay büyüdü.
Çözdük biz o meseleyi...
Niye tek bir konuya bagli oluyorsunuz ?yani bir yere yaziyorsun diye diger arkadaslarin niye alinganlik gösteriyor yada soyle diyeyim bu hakki niye veriyorsunuz ? Istedigin yere yazmalisiniz niye kimseye aciklama yapmak zorundasıniz bunu gercekten merak ediyorum..

Back
X