Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum

3 kuru kayısı
Sabah 3 yk yulaf 1 muz 1 bardak sut

Ogle 1 tereyağlı yumurta 2 catal patates kızartması 5 zeytin 1 dilim peynir 1. 5 dilim ekmek (sabah erkenden sınava gittim donuste evdekiler kahvaltı yapıyordu bende yaptım onlarla

Aksam 6 tane fırında köfte yoğurtlu kereviz salatası 1 dilim ekmek

Ara 3 hurma ile cay olabilir

Spor 3 mile leslıe @MiuLego

Özlem , Site kuralları gereği :)) KK da yazılan hiç bir mesaj silinmez , kaybolmaz ,mürur-u zamana uğramaz .... O yüzden 7. takımla ilgili asla değil diyerek gülümsetme beni cancağızım ...

Arkadaşlar bilir , geçmiş menüleri dökmede üzerime yoktur :rolleyes: geçmiş mesajlarda da iyiyimdir .

O yüzden triplicim , evliiii evine ..obalı obasına :KK28::KK28: selametle .....
Site kurallarını ne olduğunu biliyorum şükür...
Ben o gün bir olay yaşanmıştı ona yazdı sandım miuyu. Sonradan burayı okuyunca anladım önceki olaydan bahsettiğini...

Son mesajda çok yakışıksız ben asla bozmam saygımı...

İyi forumlar..

Site kurallarını ne olduğunu biliyorum şükür...
Ben o gün bir olay yaşanmıştı ona yazdı sandım miuyu. Sonradan burayı okuyunca anladım önceki olaydan bahsettiğini...

Son mesajda çok yakışıksız ben asla bozmam saygımı...

İyi forumlar..

size de iyi forumlar efenim .... :KK52::KK52:

En Büyük TÜRKİYE CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 552. ETAPEn Büyük TÜRKİYE
( 5 OCAK 2018-12 Ocak)

TAKIM DERECELERİ

1..............1,534........ 7.TAKIM:sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK36:

2..............1,272........ 12. TAKIM :sampiyon::sampiyon::KK36:

3................1,233...... 3.TAKIM:sampiyon::KK37:

Bu ne güzel bir tablo ne güzel bir yüzde yaaaa

Çok mu çok harikayızzzzzz

Hep mi güzel hep mi çiçek hep mi:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Helallllllllllllllllllll size beeee :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Maşallahınız var valla bizim takım dahil tüm takımlar artık sadece ikincilik yada üçüncülük için yarışıyor sanki :D
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 2093715

Domtis seven bir köpeğim var
O da diyette :KK70:

Allahım bu ne güzellllikkkkk :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Çok tatlı yaaaa :KK68::KK68::KK68::KK68:
Bende bayılıyorum köpeklere ama işte apartmanda oturunca ben cesaret edemiyorum bir tanesine sahip çıkmaya :KK68: kızlara kalsa anında alıp koyunlarına sokarlar da işte büyük sorumluluk ama hep diyorum çok şey istemiyorum Gece kondu da olsa bahçeli bir evim olsun anında sahiplenmek istiyorum tabi evin dışına atayım düşüncesinden değil her daim kapı önünde de olsa rahat dolaşabilsin yoksa bende koynuma bile alırım :D

Arkadaşda Golden var ne zaman gitsek eşim bile diyor yahu şunu görünce daha çok istiyorum ertelemesek mi diye :D ki eskiden asla ne kedi ne köpek evde istemem derdi :D Kedi istedik bir ara onuda ablamızı ikna edemedik ufakken kedi tırmaladığından beri ne zaman kedi görse kötü oluyor hatta bir ara arkadaş kendi kedi yavrusunu bize verdi hani alışırsa büyük kız siz sahiplenin olmazsa ben tekrar alır bakarım diye 4.cü gün büyük kız dayanamadı evden taşınmaya kalktı :D tabi o günlerde odasından dahi çıkmadı yemeğe de olsa okadar korku oluştu kediye karşı :KK57: ikna edebilirsem psikoloğa götürmek istiyorum hatta ;)

Oglumu bugun bilerek uyutmadim sabah 9 bucuktan sonra 12 gini gozler kizarmaya basladi ama gutsuzluk etmedi ben de 2ye ceyrek kala uyuttum 3 saat uyudu yavrum :D o arada kalan işleri yaptim azicik da uyudum:uykucu: yimek yapmadiydim herif disari goturuyo ah canım :KK53:

Yusuf kitap okuyor ... eş fortmanto indirdi ayakkabıları elden geçiriyor .... iç keçeleri boyaları ..bi de fona cem karaca babayı açtı ....
kızımla bizde yayıldık kaldık ..

yayıl bugün bende ysyildim
kaldım evi temizledim ama

bu hafta pazartesi olsun ise gideyim diyorum herkes aynı modda

yayıl bugün bende ysyildim
kaldım evi temizledim ama

bu hafta pazartesi olsun ise gideyim diyorum herkes aynı modda

ayy senin misafirlerde gelmemişşş :KK62: haberde vermemişler ne gıcık .

gerçi bi yandan güzel :)) misafir gelecek diye hızlıca iş biter ... kek börekte vardır ..yayıl anacım sende yayıl :KK19:

oooo menü harika afiyet olsun fılavırımmmmmm:kk77:

kuzum bugünkü temizlik senin sporun olsun emi
kafana takma yarın spor yaparsın ki:KK200:

evet yaaaaaaaaaaa taze listeli Konyakk Konyakk nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ahahaha bayılırım açam da dinleyem hemen:halay:

kız balık etliyken de taş hatunsun ama ya zayıflayıncaaaaaaaaaaaa:rolleyes::mapus:

aus reyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:KK53:
Mium burdayım kuzum:KK60:

özelden taktikler vereceğim handeye :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kursağından salatayı
sırtından sopayı eksik etmeyeceğim bu hafta :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

seni yeneceğuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkk miuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:sampiyon::KK71::sampiyon: % 3 se %3 .....%4 se %4 ..getireceğğğuuuuuuuuuuuuuuuuk miuuuuuuuuuuuuuuu:KK71::sampiyon: di miiiiiiiii hande @Shut Up
Hande.kac kurtar kendini

Menü bildirim bende :KK52:
Sabah
4 zeytin 1 haşlanmış yumurta 1 parca beyaz peynir 1dilim tbekmeği domates salatalık 1 bardak şekersiz çay
Ara 1 yeşil elma 3 badem
Akşam 2 haşlanmış tavuk baget
1 tabak salata
1 küçük kase arabası çorbası (hamurundan yemedim :KK12:)
Su 3 lt
Spor 3 mil leslie 15 dkk bölgesel hareket
@MiuLego and @Ytmz :KK53:

Back
X