çok fenaaaaaaaaaaMaşallah burdakileri çenesi bende betermis![]()
sayfalara yetişemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok fenaaaaaaaaaaMaşallah burdakileri çenesi bende betermis![]()
Bunlar egzersizi çenede yapıyorlar maşallahçok fenaaaaaaaaaa
sayfalara yetişemiyorum![]()
işe yarıyor herkes eriyip gidiyorBunlar egzersizi çenede yapıyorlar maşallah![]()
Ben de iciyorum çok güzel tadı 15 günde 3 kilo vermiştim bu hafta başlıycam tekrardan..süt kuru de yapıyorumçok kişi varmalipina içer çok
ooooooooooooo harikaaaBen de iciyorum çok güzel tadı 15 günde 3 kilo vermiştim bu hafta başlıycam tekrardan..süt kuru de yapıyorum![]()
hehhehhehehhehdiniliyorum
yirim seni
ahahah mahsun da dinlttin ya bana mali![]()
Beni de eritin gidiyim surdan kovasanizda gitmem artıkişe yarıyor herkes eriyip gidiyor![]()
e gellllllllBeni de eritin gidiyim surdan kovasanizda gitmem artık![]()
Evet o saygısızca ve alaycı tavırlarla yazılan mesajları daha önce görmüş olsaydım bir. (nokta) bile koymak fazladır.uzatmayalım artık .
Uyarmış arkadaşın iyiliğin için ... sana yazılanları , senin kendini savunmaya çalışmanı okuyunca üzülmüştür senin için ...bir daha yaşamaman için ... yani bırak bizi demek istemiş triplicim ... keyfine bak ..mutlu ol ...mutlu kal ... sıcak sıcak ateş başında ..sarılın sıkı sıkı ...
ortada bi yanlış anlaşılma yok . açıklama ve izahatta gerekte yok o yüzden cancağızım . hadi canım ...![]()
şükürEvet o saygısızca ve alaycı tavırlarla yazılan mesajları daha önce görmüş olsaydım bir. (nokta) bile koymak fazladır.
Son mesajımdır...
Evet 5 gün ara verdim tekrar yapacam bu aralar kalp ile ilgili biraz sorunum oldu ama dukan birasi ile alakalı değil aile içi sorunlarooooooooooooo harikaaa
ara verdin ama değil mi uzun süreli de yapmamak lazım