burda açık yeşilçay yok.doğadanın poşetlisini kullanıyom.2 poşeti bi buçuk bardak kaynar suda demliyommalipina mali sen cayi ne kadar koyuyosun? 1 tatli kasigida var tariflerde olcu olarak 2 corba kasigida

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda açık yeşilçay yok.doğadanın poşetlisini kullanıyom.2 poşeti bi buçuk bardak kaynar suda demliyommalipina mali sen cayi ne kadar koyuyosun? 1 tatli kasigida var tariflerde olcu olarak 2 corba kasigida
Harbi güzel söylüyorsun sevdim seni yafrupuhahahahahahaha
keşke olaydım
bazılarına vefa öğretirdimgerçi öğretmen de olsam öğretsem de anlayacak kafa lazım karşı tarafta demi
![]()
nevoşumun gönlü geniş o herkesi sever minnoş kalplimSevmiyorum zaten beni çok sever kendileri tahtında gözüm. Var sadece![]()
Harbi güzel söylüyorsun sevdim seni yafru![]()
Ona takılıyorum severim.kendilerini şimdi şımaracak ama.neyse bir kere söylemis oluyum başkasını duymaz bendennevoşumun gönlü geniş o herkesi sever minnoş kalplim![]()
Tamam o zaman çiçeğini yüzüğünü al gelheeeeeeeeeeeeeeeeee
ona sevindim işteeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
biliyom takıldığını kızOna takılıyorum severim.kendilerini şimdi şımaracak ama.neyse bir kere söylemis oluyum başkasını duymaz benden![]()
daha neler neler alarım ki ben sanaTamam o zaman çiçeğini yüzüğünü al gel![]()
Bi daha sana mahsun hediye etmicem hiç ormantizmden annamıyonsayfamızı kirlettiler mali
gel kız azıcık daha temizlik yap
mikroplar temizlensin hele
mis gibi domestos koksunmalipina
Dur şimdi sevgi karsilikdir azı çoğu olmaz yafrummmmmmm sevgi pitircigimsev kız ben de seni severim
ama ben seni azcuk sen beni çok sev![]()
Sevdim sözü yazdım kenara lazım. Olur banadaGerçekler gün yüzüne çıkıverir işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yürek lazım biraz evet yaptım demeye
ya da kürek lazım diyemeyen ağza yerleştirmeye![]()
yaaaa evimin gadını olmıcan mı az temizleyiversen nolarrBi daha sana mahsun hediye etmicem hiç ormantizmden annamıyon![]()
Dur şimdi sevgi karsilikdir azı çoğu olmaz yafrummmmmmm sevgi pitircigim![]()
bonus hadi evine diyoruz inatla gidilmiyorsa hak ediliyor.. dahası da hak ediliyor da.. değmez..Çok üzülüyorum ben bunları okuyunca kalbim sıkışıyo
Nolmuşsa olmuş artık ama yazılanlar güzel degil baska turlude ifade edebiliriz kendimizi.
Tam ayrintisini bilmiyorum da gordugum işin ileri gittigi gerek yok buna.
Eleştirdigimiz şeyi biz yapmayalim.
Benlik bi durum yok çogul konusuyorum zaten cunku burdayim iste 7.takimdanim goruyorum okuyorum nasil yok sayayım?
bütün takımları bana temizlettin yevmiye de vermedinyaaaa evimin gadını olmıcan mı az temizleyiversen nolarr
![]()