- 24 Aralık 2017
- 1.775
- 6.648
- 108
Olur çekiştirelim kuzum ortalık da kimse kalmicak yoksaKiz gel senin kv cekistirek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur çekiştirelim kuzum ortalık da kimse kalmicak yoksaKiz gel senin kv cekistirek
Ecenin mesaji okumadan seninkini okudum.O kiymalarla duvari nadil gordugunun hayaline daldim aclik vuruyo beni artik sagomdan solumdanCok incle canim tutup karsima duvari goruyom o kadar ince
m.....k dicem şimdiBen daha soyuncaktım nere gitti herkes yaa![]()
tamam ördekim boşver sende hadi bize katıl bak mali soyunucuymuşşKK tarihinde okuduğum en gereksiz ve en tuhaf konuşmalardı hepfit in paylaştığı o linktekiler. Bu yüzden ciddiye bile alınacak şeyler değildi gerçekten. O kadarki.
Ben buradayimmm kiz hadi bekliyoreeeBen daha soyuncaktım nere gitti herkes yaa![]()
Tamam mortimhe mortim üzülme
Sen yine tetikte ol canimmmm...Ada bugun cok iyi kizzz
Olecek heralde
he anam yoklar msjda atamazlar yiyek gece gece cips kola çekirdek yedikten sonrada yeriz çivili sopaları napak miu gebertecek bniKaptan ve yardimcisi yokken soyle cipsli kolali bi dedidoku mu yapsak balgam balgam diyip midemizi de bulandirmadan![]()
Aman neşelenek diye yapıyom kız. Allahın izniyle yarın dönerler aramız inşallah. HAdi ben daha spor yapcam tutmayın anacımm.....k dicem şimdiAllah iyiliğini versin emi delüüüüüüüü
![]()
Soyundumu kiitamam ördekim boşver sende hadi bize katıl bak mali soyunucuymuşş![]()
Şuan çok Fransızım olaya hepfit hangi linki paylaştıra ben kaçırdım kiKK tarihinde okuduğum en gereksiz ve en tuhaf konuşmalardı hepfit in paylaştığı o linktekiler. Bu yüzden ciddiye bile alınacak şeyler değildi gerçekten. O kadarki.
hafi sen yap sporunu anacım :)Aman neşelenek diye yapıyom kız. Allahın izniyle yarın dönerler aramız inşallah. HAdi ben daha spor yapcam tutmayın anacım![]()
Yok yok yemezlerSen yine tetikte ol canimmmm...![]()
Mium bak seni aratmiyorum hemen 2 tokat patlatiyorum alttan görüyorsun dimi cicegeeemm bak izlehe anam yoklar msjda atamazlar yiyek gece gece cips kola çekirdek yedikten sonrada yeriz çivili sopaları napak miu gebertecek bni![]()
Mali soyunmaya mı gtti gızlar