- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
Benimkini cekistirek diyecem de 3 yildir konusmuyim yeni olay yokOlur çekiştirelim kuzum ortalık da kimse kalmicak yoksa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkini cekistirek diyecem de 3 yildir konusmuyim yeni olay yokOlur çekiştirelim kuzum ortalık da kimse kalmicak yoksa![]()
anam vurma şaka yaptım ya gıMium bak seni aratmiyorum hemen 2 tokat patlatiyorum alttan görüyorsun dimi cicegeeemm bak izle
@Ytmz al sana
Bu da böğrüne böğrüne![]()
kac tane yicenBirşey yok kizlar bitti haydiii konu degissin yarin lahmacun yiyecemmmmmm
Yok kız şakaYapmaz dimi öyle bişey
yok malimm yemem tabiki ayy gülek diye dedimYeme sakıın![]()
Hemen de istiyonuz siz deBu arada masum , ?
Ben buradayimmm kiz hadi bekliyoreee
Benim kide pislik yapiyo adam huzur kaçıracak ya bende son olaydan beri konusmuyom zaten arayamiyoda tlfndanda engelledimBenimkini cekistirek diyecem de 3 yildir konusmuyim yeni olay yok![]()
HahahaSize bugun isyerindeki rezilligi anlatayim
Mudur disarda sandim megerse odasindaymiss
Tabi benim masadan gorulmuyo
İcerdeki kizlara su sekilde boguruyorum
Ya ben niye hasta olmadim
Hamilemiyimki
Off bi hasta olayim o spiralmi ne ondan taktircam
Zaten goguslerim patlicak gibi agriyo
Ayaga bi kalktim mudur odasinda
Hande dedim yer yarilsin icine dus sen bugun
Bisey yok kuzuAy kızlar ben şok neler olmuş böyle bir saattir geçmişi okuyarak geliyorum ama gelecekte kimse kalmamış
Çok üzüldüm konuyu hala bile tam anlayamadım derken olan bizim güzel takıma olmuş
Mali hani soyunmaya gittiydinHemen de istiyonuz siz de![]()
Belli bi donem tavrini koru canim belki anlar hatasiniBenim kide pislik yapiyo adam huzur kaçıracak ya bende son olaydan beri konusmuyom zaten arayamiyoda tlfndanda engelledim
Şaka yok saka yoookkkk böyle boyle sopa varr meydan bos değil anladin senanam vurma şaka yaptım ya gı![]()
Anam herkes gitsin yatsin yoksa kimse kalmayacak
Sebep olan kimse kinasini yaksin artik
noluyor yahu. Gerildim
Birşey yok kizlar bitti haydiii konu degissin yarin lahmacun yiyecemmmmmm
Ada bugun cok iyi kizzz
Olecek heralde
KK tarihinde okuduğum en gereksiz ve en tuhaf konuşmalardı hepfit in paylaştığı o linktekiler. Bu yüzden ciddiye bile alınacak şeyler değildi gerçekten. O kadarki.
Ay kızlar ben şok neler olmuş böyle bir saattir geçmişi okuyarak geliyorum ama gelecekte kimse kalmamış
Çok üzüldüm konuyu hala bile tam anlayamadım derken olan bizim güzel takıma olmuş
yarin da ıspanak yapiyim . Yumurtali kavurma . Nam Nam aciktim uleeeadam haklı :)))
![]()
temsilidirinşallah canım
süpeeeeeeeeeeeeeeeeer
helal olsun beeee size
ciğerini yiriiiiiiiiiiiiiiiiiim
handeciyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
ıspanak dayanmaz çok onu pişirsene vero
geçmiş olsun adacım , dinlen bol boldinlenmeden geçmiyor ..
La ben napicamHahaha![]()
Kaptan ve yardimcisi yokken soyle cipsli kolali bi dedidoku mu yapsak balgam balgam diyip midemizi de bulandirmadan![]()