Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlar siz tatlı tatlı muhabbete devam edin ...

Ben bi geçmişe döneyim ... okumadım bugün dışardaydık hep bölük pörçük kaldı ... aklımda klamasın ...

bu arada yorumlanmamış tüm menüleri de toparlayıp geliyorummmmmmmmmm ... menü yazmayan varsa ben dönene kadar yazsınnnnnnnn.......

yarın da menüleriniz bende ...nihahahahahaha :sinirli::sinirli: gr karbon görmeyeyim .....

miu ya süpriz pazartesi tartısında herkes cumadan bu yana 1 kilo vermiş olsun :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Poncik annem sen yorulmasaydin:KK53: bi de pazar menüsü sıfır karbon diyo:olamaz:

Bi kezde eski mudurum karsida duruyo
Benimde yaka hafif asagida onu cektim ama istemsiz
Adam bi şok yuzume bakti
Ama ben bi bozuldum utandim tabi

Kendimide alta vetemedim
Ne oldu hocam
Skintimi var
Bakmadaydiniz neden gozunuz orada dedim
Ama adam aciklamaya calisiyo bi gorseniz
:KK70::KK70::KK70::KK70:
menüme ilave :KK43: sıkıntıdan 1 küçük kase kabak cekirdegi ve limonlu soda var Ausencia Ausencia mortim Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil
Kaçta yedin beybi?

Midem şiş göz zevkinizi bozmiyim yarın sabah soyunurum:KK45:
Saat ver:KK53:

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

elim ayağım boşaldı tabiiii

ne yazdığımı mı biliyorum beeeeen :sopa::sopa::sopa::sopa: nevooooooooooo hanımmmmmmmmmm herkes 1 VERECEK sen 2 vereceksinnnnnnnnnnnn :sopa::sopa::sopa::sopa:

İKİ yazıyla :63:
Ben 3 verecemmm hıhoho
Miuuuu kiz catliyon demiiii
Yavrummm şiş bakem sen

Bira mi? Harbi mi dion nevom dukan birasi nasıl birsey ki :KK45:
Tövbe ya ne birası:70:
Dukan içeceği yani;)
Dukan Birası Tarifi:

• 750 ml su
  • 2 tatlı kaşığı saf yeşil çay
  • yarım limonun suyu
  • 1 şişe doğal maden suyu
Malzemelerimizi hazırladıktan sonra Dukan Birası yapımına başlayabiliriz. 750 ml suyumuzu kaynatarak yeşil çayımızı demliyoruz. Daha sonra bu çayı soğuması için dinlendiriyoruz. Soğuduktan sonra yarım limonun suyunu ve maden suyunu ilave ediyoruz. Karışımı bir şişeye doldurarak şişenin ağzı kapalı şekilde buzdolabına koyuyoruz.

Offf kaptan Da yok ben bi mutfağa mi dalsam bu saatte, cumaya kadar eritirim:-)

Burdayız beklioz:KK53:

Ölmez seni beni gomer senin kv.
Ha bak ne dicem Konyakk Konyakk 'nin kv de ayilip bayılıyor, kan bağları mi var acaba :KK53:

Kuzum boşver

Ooo o valla cips değilde çikolata mi gomsem :KK53:

Aaaaa cekirdekte olur:rapci:

Sildim bebis, boşver :KK15:

Bi kaç gün göz göze gelmemeye calis:olamaz:

Çok da lazımdı :KK47:

Ben yorumlayayim canım, senin meta için süper bi menü:KK15: cis cos yok:rapci:
Sağol. İnşallah veririm Buhafta da.eşim cikilata uzattı yemedim ! yere düştü ;) isabet oldu . Sonra ekmekle yiyesim geldi aksm yemedim. ! Cayın yanına kek vardı yemedim. ! Kokladim ;)

Back
X