- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur muuu
On günlük bu dukan içeceği sonra beş gün ara verip tekrar başlıyorsun içmeye. İlaç ve tansiyona dikkat et amaCumaya kadar hergün dukan birası yapsam sakıncası olur muyani 5 gün
![]()
Kizlar hepinize iyi geceler. Ban yiyen minnoslarimi da opuyorum.
Yarin her sey daha guzel olacak umarim ve daha hedefe kilitlenmis bir takim goruruz.
1. lik nazari degdi diyelim bugun.
@Ausencia mi da opeyim de uyuyamam sonraaaa![]()
Iyi geceler canimmmAntepia27 aaa 3 tane daha Antepli nick varmış
İyi geceler fatmacim
Bı gidemedin
Kendine iyi bak
Neyse biri huni uzatmadan sacnalamayi birakayim![]()
Bira mi? Harbi mi dion nevom dukan birasi nasıl birsey ki![]()
Tansiyonu mu oynatıyor birazOn günlük bu dukan içeceği sonra beş gün ara verip tekrar başlıyorsun içmeye. İlaç ve tansiyona dikkat et ama
Ayy çok fena olmuş yaOlur muuu
Rezillik otesi bisey buu
Ha mudurle aramdaki yas farki 1
Yasitiz yani
Tamam kuzum çok saolSade sodaysa bisey olmaz kuzum afiyet olsun
Sağol. İnşallah veririm Buhafta da.eşim cikilata uzattı yemedim ! yere düştüisabet oldu . Sonra ekmekle yiyesim geldi aksm yemedim. ! Cayın yanına kek vardı yemedim. ! Kokladim
![]()
Feci tansiyon düşürdü bende zaten düşük tansiyinluyum yerimden kalkamadim vallaTansiyonu mu oynatıyor birazAma belki ödem açısından iyi olabilir
Yarından itibaren hergün yapayım o zaman
![]()
Ödemi çok güzel atıyor nevom.Tansiyonu mu oynatıyor birazAma belki ödem açısından iyi olabilir
Yarından itibaren hergün yapayım o zaman
![]()
Tövbe ya ne birası
Dukan içeceği yani
Dukan Birası Tarifi:
Malzemelerimizi hazırladıktan sonra Dukan Birası yapımına başlayabiliriz. 750 ml suyumuzu kaynatarak yeşil çayımızı demliyoruz. Daha sonra bu çayı soğuması için dinlendiriyoruz. Soğuduktan sonra yarım limonun suyunu ve maden suyunu ilave ediyoruz. Karışımı bir şişeye doldurarak şişenin ağzı kapalı şekilde buzdolabına koyuyoruz.
- 750 ml su
- 2 tatlı kaşığı saf yeşil çay
- yarım limonun suyu
- 1 şişe doğal maden suyu
Iyi geceler canimmm![]()
Benim de dengemi bozuyor.Arada haftada bir yaptım .Ama uzun vade denemedim...Deneyeyim zorlarsa bırakırım..Feci tansiyon düşürdü bende zaten düşük tansiyinluyum yerimden kalkamadim valla
Deneyelim bakalımÖdemi çok güzel atıyor nevom.
Dusunsene biscolatadaki gibi bir kasap fena olurdu. Ben biskolataya reklami ile baslamistkim merakimdan bizim markettekiler oyle olsa ya da reklami oyle olsa proteine alismam da kola olurdu aslindaBiz bilmeyik kinoa falan be kuzum
Benim herif fit zaten bi ben bıngılım![]()