Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dedim cunku sen o yazini bi kere daha oku istersen tamamen burada bizim tepkilerimize yazılmış bi eleştiri yazısı... orta yolu bulma yazısı degil kimse kimseyi kandırmasın...
takımımıza hoş geldin canım.Eline sağlık her yer mis gibi kakilmistir benim adım her yeri siler supururummmmm![]()
Merhaba herkeseee
Ogleden sonra sinavim var hala iyilesemedim( ama evi toparlamam lazim dun biraz biraktim ev göçüyor resmen ...
Sinavdan sonra ilk firsatta buradayim...
Günaydınn![]()
bu şarkı miu ,masum ve wayt için gelsin
du ben de açayım başım ağrıyor zira. dişten kaynaklı sanırım. majezik içtim az önce.neyse ben erik dalını dinliyim kendime geliyim![]()
majezik benim diş ağrısını kesmiyo hiç.herkese iyi geliyo ama.anormallik bende herzamanki gibitakımımıza hoş geldin canım.
geçmiş olsun. sınavda başarılar adacım.
kız bu ne Allah seni napsın
du ben de açayım başım ağrıyor zira. dişten kaynaklı sanırım. majezik içtim az önce.
Ben sana satasmiyorum sen fikrini soyluyorsun bende fikrimi soyluyorum ayy durda bonusa satasayim demiyorum...sen yazinca nedir bu ofke demiyorum ama ben yazinca nedir bu ofke mi oluyor ne alaaa memleket
Bana satasmakla eline ne gecebilir ada?
Ne bu öfken?
Kimi kandiricam bu ne demek oluyo size bize ne niyetle elestiri yapmis olabilirim?
Ne planım olabilir?
Evet elestiri yazisiydi sadece baska nolucaktı?
Hic bi mesajimda orta yolu bulmaya calisiyorum demedim ki kizlar benim adima demisler iyi niyetle.
Iki tarafta haklimiki orta yol bulucam ben?
Ya hakli biz degilmiyiz? Ne hatamiz oldu?
Hakliyiz diye bu kadar cirkinlesmeyi dogru bulmadim sadece sonu ban noktasina kadar geldi.
Etiket burda yapildi bosuna yapilmadi elbette bizde oyle ogrendik. Onlarda gelip cevap verdi durduk yeremi geldiler? Hadi git denilince uzadi bunu dun okumadikmi?
Şimdi bu durumdan benim ve senin cikarin ne olucak?
Ortaya laf soyleyip sonra minnoslukmu yaptim?
Miuya kalp gonderelim demedimi aksam kizlar? Herkes gondermedimi?
Simdi bu yaptiginin adi ne?
Siz takimi savundunuz ben takimi kotuledim öylemi? Cunku sen beyazsin ben gri...
Çok yazık oldu bu kadarını ummazdım.
Ben neyle suçlaniyorum?
Bir kez daha kendime kizdim buradan cok etkilenip cok ciddiye aldigim icin.
Tesekkurler canimtakımımıza hoş geldin canım.
geçmiş olsun. sınavda başarılar adacım.
kız bu ne Allah seni napsın
du ben de açayım başım ağrıyor zira. dişten kaynaklı sanırım. majezik içtim az önce.
Şu mezdekeli karılar gelsin de oryantal nasıl yapılır gösterim onlara.Ben kasapı oryantalimle tavlamıştım hehehehe![]()
sağa sola sallamaktan başka bişe yok bunda kuzum.sen başka oryantallere bakkız bu insanı iyi zayıflatır valla![]()
Bende şunu gondereyim de azıcık gülelim rengimiz degissin![]()
![]()
Madem boyle yakiniz sizden bir ricam olabilir mi?
Hepinizden @aeben abla ozellikle senden dua istiyorum.
Elinizi actiginizda dilinize dusurun hic olmazsa kalbinizden gecirin olurmu?
Allahim yasadigim sorunu gecirebilmeyi altindan kalkabilmeyi duzeltmeyi bana nasip etsin insallah...
amin canım aminUlaaan!! Baba Bugün Dağlar şarkısını dinledim 10.saniyede ağlar mı bi insan..Annem söylerdi acıklı acıklı ben küçükken çok kötü oldum ben yaa.Allah hayatta olan ana babamıza uzun ömürler versin,hastalara şifa versin,ölmüşlerimize rahmet eylesin
![]()