- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
şöyle bi iş bulamadım anasını satm![]()
amaaaannn boşver kasap çalışsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şöyle bi iş bulamadım anasını satm![]()
bi günden fazla süreceğini sanmam hakaret boyutunda değildi yazışmaları çünküArkkadaslar ban lanan arkadaşlarımız ne zaman dönecek çok uzuldum ve özledim
Benimde karnım şiş daha inmediBen tartida artıdayım bugün regl şişi galiba
Ayyy dün yeterince kaçamak yaptim iyiki diyetteyim yoksa varya benim ağzım hiç durmaz komsularada kalanlardan tabak yapıp goturdum![]()
Ben tartida artıdayım bugün regl şişi galiba
Benim çok var ama bir yığın iş var malum dökülen çaylar pastalar maşallah duvarlar bile pasta olmus
Yok valla çok sıkıldım evde oturmaktan 2 senedir.çalışmak istiyomamaaaannn boşver kasap çalışsınhafta içi kör karanlıkta uyanıp buz gibi soğukta işe gitmek çok sinir bozucu
![]()
Yazın ins. Yeni yeni kıyafetler almak istiyorum çok kararliyim ins. Evet kız uyurken yapayım hadi görüşürüz ins.aman diyim esram biz yaza fit oliciiik
sen diyetini bozma kuzum birden gider
amanın ciddi misinkolay gelsin kuzum sen bugün temizlik sporu yapacaksın anlaşılan
![]()
Ben tartida artıdayım bugün regl şişi galiba
sporsuz hepfit
![]()
Yok valla çok sıkıldım evde oturmaktan 2 senedir.çalışmak istiyom![]()
Ne yapabilirim aus bilmiyorum hic bide reng olunca bende mide bulantısı oluyor hic bir şey yiyemiyorumne kadar bir artı konyalım ?
cumaya göre ?
regl oldun değil mi ?
aman diyeyim cumaya onu güzeeel bir eksiye çevirmek için , ne yiyeceksin ne edeceksin , sporun vs ...fikir al ...
Geçmiş olsun canım jinekoloğa bi muayene ol istersen kist olabilir oda ağrı yapıyor çünküKızlar çok hastayım anneme geldim şimdi kasıklar çook fena sancılanıom dün geceden beridir çekiyorum şimdide öyle iğne yaptırdım geçer inşallah regl de değilim reglyken bile hiç sancılanmam gram sancım olmaz ama üşüttüm heralde dün suyla uğraşınca inş geçerde sporumu yaparımm
geçmiş olsun canım, ayaklarının altına sıcak su torbası koyKızlar çok hastayım anneme geldim şimdi kasıklar çook fena sancılanıom dün geceden beridir çekiyorum şimdide öyle iğne yaptırdım geçer inşallah regl de değilim reglyken bile hiç sancılanmam gram sancım olmaz ama üşüttüm heralde dün suyla uğraşınca inş geçerde sporumu yaparımm
Geçmiş olsun kuzumKızlar çok hastayım anneme geldim şimdi kasıklar çook fena sancılanıom dün geceden beridir çekiyorum şimdide öyle iğne yaptırdım geçer inşallah regl de değilim reglyken bile hiç sancılanmam gram sancım olmaz ama üşüttüm heralde dün suyla uğraşınca inş geçerde sporumu yaparımm
Doğru söylüyorsun geçmezse eşim götürürüm dediGeçmiş olsun canım jinekoloğa bi muayene ol istersen kist olabilir oda ağrı yapıyor çünkü
dün karnıma atkı sarmıştım torbamız yokda evde pandufum var hiç çıkarmam sıcacıkk sağol canımgeçmiş olsun canım, ayaklarının altına sıcak su torbası koy![]()
sağol morticanımm srn fırsattan istifade yap sporunu bakimGeçmiş olsun kuzum
Bizden kim ban yedi bi de ne kadar süreban yiyince siteye giremiyon kuzum.engelleniyon yani