Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok teşekkürler caanım öneriler içinnnn :KK68::KK68::KK68: Zeynep kuzeni var :)yoksa bayılıyorummmmm o isme deynepnaz deynepnaz duymasın :63::63::63::63: ama iki kuzen de aynı isim de olmaz .

Bakalım buluruz ... dediğim gibi biizm isimler belli ... onlarca isim sözlüğü taradık , çıkarttık . onların arasındaki seçim kaldı bi tek .

kırpılmış cevap :KK66::KK66: bizden de size kocaaaaaman keyifli forumlar :KK68: bi selam vermeye geleceğim , zira eylemlerinizi :confused: merak ettim .

@HAbibte sen başlangıçta ki formu doldurup , resmi giriş yaptın mı miu ile görüşüp @MiuLego

yoksa öyle arada mı takılacaksın :confused:

kilonu da bilmiyorum ama yediklerin fena değil ... fazlası yok , biraz eksiği var hatta.

Maşallah dediği 40 gün yaşamamış arkadaşın banu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

oyyyyyyyyyyyyyyy sen banunun rüyalarına mı girmek istiyorsun :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

benim rahmetli anacığımın sesi de efsane idi .... hele bi kaset var ... gençliğinde doldurmuş ... bir makber söylemişşş tüyler dikennnnn dikeeeeeen

sonunda ahhh ulan yalnızlık ah demiş :KK68::KK68::KK68: bekarmış tabii :)))

çok geçmiş olsun canım ... sıcak tut ayacıklarını :KK68:

canım ne kadar artı var ?
Aus onu hic karistirmasak çünkü karnım çok fena sis ben biliyorum cumaya kadar herşey normala dönecek :KK19:

deneyim varsa alıyolar işte.yoksa referansla ancak.market istiyosan, otelde housekeepinglik yapmak istiyosan kolay iş buluyosun.ama onun harici pek kolay değil.ben turizm mezunuyum ama eşeklik edip beş sene kasiyerlik yaptım şimdi yaşımdan dolayı pek sıcak bakmıyolar işe almak için:işsiz:

ne saçma bi alan okumuşuz bence ... bende turizm okudum ... şimdi uygulama derslerimi düşünüyorum da :rolleyes::rolleyes:yatak toplama :rolleyes::rolleyes:

ama sonra gönlümün bölümünü okudum 30 umdan sonra Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler :KK68:

o ortalık sakinleşsin diyeydi, gandırdım hehehehe:KK53::KK53:
Yapma yaaaa
çok teşekkürler caanım öneriler içinnnn :KK68::KK68::KK68: Zeynep kuzeni var :)yoksa bayılıyorummmmm o isme deynepnaz deynepnaz duymasın :63::63::63::63: ama iki kuzen de aynı isim de olmaz .

Bakalım buluruz ... dediğim gibi biizm isimler belli ... onlarca isim sözlüğü taradık , çıkarttık . onların arasındaki seçim kaldı bi tek .

kırpılmış cevap :KK66::KK66: bizden de size kocaaaaaman keyifli forumlar :KK68: bi selam vermeye geleceğim , zira eylemlerinizi :confused: merak ettim .

@HAbibte sen başlangıçta ki formu doldurup , resmi giriş yaptın mı miu ile görüşüp @MiuLego

yoksa öyle arada mı takılacaksın :confused:

kilonu da bilmiyorum ama yediklerin fena değil ... fazlası yok , biraz eksiği var hatta.

Maşallah dediği 40 gün yaşamamış arkadaşın banu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

oyyyyyyyyyyyyyyy sen banunun rüyalarına mı girmek istiyorsun :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

benim rahmetli anacığımın sesi de efsane idi .... hele bi kaset var ... gençliğinde doldurmuş ... bir makber söylemişşş tüyler dikennnnn dikeeeeeen

sonunda ahhh ulan yalnızlık ah demiş :KK68::KK68::KK68: bekarmış tabii :)))

çok geçmiş olsun canım ... sıcak tut ayacıklarını :KK68:
Sağol kuzummm

canım ne kadar artı var ?

Uslu duruyom battaniye altında film seyrediyom ama elim boş öğün yerine pasta yesem olmaz mı mesela yemem yerine öğle yemeği yerine pasta yesem çok mu kötü olur
tabi kötü olur bir kase tuzsuz yağsız mısır yiyebilirsin patlamış mısıır

Madem boyle yakiniz sizden bir ricam olabilir mi?

Hepinizden @aeben abla ozellikle senden dua istiyorum.

Elinizi actiginizda dilinize dusurun hic olmazsa kalbinizden gecirin olurmu?

Allahim yasadigim sorunu gecirebilmeyi altindan kalkabilmeyi duzeltmeyi bana nasip etsin insallah...
Sıkıntın ne ise Allah feraha çıkarsın canım:KK200:

ban yiyince siteye giremiyon kuzum.engelleniyon yani
Şifre ile giriş yapmazsan girebiliyorsun ,ama cevap yazamıyorsun ,sadece okuyabiliyorsun :KK69:
Ama unutursan giriş yaparsan karşında Hata yazısı çıkyor,site seni kabul etmiyor:skandal:
İlk banlanmada insanın zoruna gidiyor ,kendini kovulmuş hissediyor da zamanla alışıyor,çoktan beri banlanmadım özledim dermişim:KK53:

Son düzenleme:
Sorma :KK70: hava bugün çok soğuk resmen sanırım o da etkiliyor ama akşam menüde büyükse lahanasi brokoli ve et sote var yemeklerim hazır keyif zamanı

ooo oooo daha ne istiyorsun en sağlıklısından menünde var ... çıkma battaniye altından .. kahven çayın ... meyven .. idare et ..mutlu mutlu :KK19:

ben menümü yazayım
kahvaltı
1 dilim ekmek
kıymalı yumurta
1 dilim peynir
1 zeytin
bol maydonoz nane

ara 15:00 gibi yaparım
1 ceviz sütlü neskafe

17:00
zyt. pırasa
havuç tarator

20:00(sadece sebze yiyeceğim içi acıkırım, kesin yaparım ara öğün)
1 sütlü neskafe
1 ceviz

spor 30 dakika eliptik =120 p
30 dakika tempolu yürüyüş= 75 p Ausencia Ausencia yapmıştım zaten spor:KK48: sadece senden de azar işitiyim istedim, sopa bağımlılık yapıyor:sus:

miu ve waytımı etiketliyemiyorum :(
Floweroflife Floweroflife

ne saçma bi alan okumuşuz bence ... bende turizm okudum ... şimdi uygulama derslerimi düşünüyorum da :rolleyes::rolleyes:yatak toplama :rolleyes::rolleyes:

ama sonra gönlümün bölümünü okudum 30 umdan sonra Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler :KK68:
Benim gonlumdeki bolum ustunden cok sular gecti hukuk fakultesi okuyup hakim olmak cooook isterdim hemde coook... ama işte artik gecti simdi kizimi evde yinlendiriyom hakim olacan diye :confused::confused:
Kizimda 1 doktor olayim 1 hakim olayim diyor hahaaa:KK70:

Zeynep ismi sevilmez mi hiç:KK53:
Anlamı da çok güzel,babasının süsü,babasının değerlisi:anne:
Bilen bilir kızımın ismi,Zeynep ismi çok var diye vazgeçmiştim ama tüylerimi diken diken eden bir hikayesi oldu:KK45:

Başka bi çay varsa onuda yapabilirim o_O
Toksin ve Ödem Atıcı

1 orta boy kırmızı pancar
1 yeşil elma
1 çay kaşığı zeytin yağı
2-3 adet havuç

pancar elma havuç katı meyve sıkacağından geçirilir , z.yağı eklenir .

ben bunu severim .... umay villa detoksudur ama her an el altında olmuyor işte .. pancar ...

dukan yap mutlaka ama .. bi de dediğim gibi maydanozu sakın ihmal etme .... su çoook iç ....

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese tekrar hayırlı pazarlar :KK68:

Yine eve dönünce az dinlenirken sizlerede bakayım dedim ;)
Konu ne bilmiyorum deşmekte istemem tabiki ama hakikaten sizlerde Nazaramı geldiniz neee :nazar::nazar::nazar::nazar:

Siz kocaman bir ailesiniz ve eminim eksik olan kuzularda en kısa zamanda aileye dönüp kaldığınız yerden müthiş birşekilde devam edeceksiniz :KK68::KK68::KK68::KK68:
Hayat kalp kırdığına deymeyecek kadar kısa ve burada bu kadar güzel günleriniz olduktan sonra zaten o minik sıkıntı da unutulacak ve daha güzel anılara sahip olacaksınız :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Yüreği güzel insanlar topağı :KK68::KK68::KK68: seviliyorsunuzzzzzzzzzz hemide tam kadro :KK68::KK68::KK68::KK68:

Ulaaan!! Baba Bugün Dağlar şarkısını dinledim 10.saniyede ağlar mı bi insan..Annem söylerdi acıklı acıklı ben küçükken çok kötü oldum ben yaa:KK42:.Allah hayatta olan ana babamıza uzun ömürler versin,hastalara şifa versin,ölmüşlerimize rahmet eylesin:KK42:

Aminnnn canım ;)
Sende benim gibi çok çabuk duygulanıyorsun demekki :KK60: ben haberlere bil hıçkıra hıçkıra ağlarım çoğu zaman yemek yerken haber izlemem yediklerimi boğazıma düğümlenir nasılsa ağlayacak bir şey buluyorum diye :KK48:
Neşeli şarkılarla biraz enerji depolayalım canım :KK68: Ölmüşlerimize de bol bol dua ediyoruz zaten ;)

Kızlar çok hastayım anneme geldim şimdi kasıklar çook fena sancılanıom dün geceden beridir çekiyorum şimdide öyle iğne yaptırdım geçer inşallah regl de değilim reglyken bile hiç sancılanmam gram sancım olmaz ama üşüttüm heralde dün suyla uğraşınca inş geçerde sporumu yaparımm

Çok çok geçmiş olsun canım ;) Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnnnnnnn

Back
X