Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sıkıntın ne ise Allah feraha çıkarsın canım:KK200:

Şifre ile giriş yapmazsan girebiliyorsun ,ama cevap yazamıyorsun ,sadece okuyabiliyorsun :KK69:
Ama unutursan giriş yaparsan karşında Hata yazısı çıkyor,site sesni kabul etmiyor:skandal:
İlk banlanmada insanın zoruna gidiyor ,kendini kovulmuş hissediyor da zamanla alışıyor,çoktan beri banlanmadım özledim dermişim:KK53:
ben hiç yemedim:dondurma:

Toksin ve Ödem Atıcı

1 orta boy kırmızı pancar
1 yeşil elma
1 çay kaşığı zeytin yağı
2-3 adet havuç
pancar elma havuç katı meyve sıkacağından geçirilir , z.yağı eklenir .

ben bunu severim .... umay villa detoksudur ama her an el altında olmuyor işte .. pancar ...

dukan yap mutlaka ama .. bi de dediğim gibi maydanozu sakın ihmal etme .... su çoook iç ....
Tamam kuzum denicem mutlaka bunuda çok saol :KK60:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese tekrar hayırlı pazarlar :KK68:

Yine eve dönünce az dinlenirken sizlerede bakayım dedim :KK66:
Konu ne bilmiyorum deşmekte istemem tabiki ama hakikaten sizlerde Nazaramı geldiniz neee :nazar::nazar::nazar::nazar:

Siz kocaman bir ailesiniz ve eminim eksik olan kuzularda en kısa zamanda aileye dönüp kaldığınız yerden müthiş birşekilde devam edeceksiniz :KK68::KK68::KK68::KK68:
Hayat kalp kırdığına deymeyecek kadar kısa ve burada bu kadar güzel günleriniz olduktan sonra zaten o minik sıkıntı da unutulacak ve daha güzel anılara sahip olacaksınız :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Yüreği güzel insanlar topağı :KK68::KK68::KK68: seviliyorsunuzzzzzzzzzz hemide tam kadro :KK68::KK68::KK68::KK68:

Aminnnn canım :KK66:
Sende benim gibi çok çabuk duygulanıyorsun demekki :KK60: ben haberlere bil hıçkıra hıçkıra ağlarım çoğu zaman yemek yerken haber izlemem yediklerimi boğazıma düğümlenir nasılsa ağlayacak bir şey buluyorum diye :KK48:
Neşeli şarkılarla biraz enerji depolayalım canım :KK68: Ölmüşlerimize de bol bol dua ediyoruz zaten :KK66:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66: Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnnnnnnn
aleykumselam canımm sağol

deneyim varsa alıyolar işte.yoksa referansla ancak.market istiyosan, otelde housekeepinglik yapmak istiyosan kolay iş buluyosun.ama onun harici pek kolay değil.ben turizm mezunuyum ama eşeklik edip beş sene kasiyerlik yaptım şimdi yaşımdan dolayı pek sıcak bakmıyolar işe almak için:işsiz:

aslında turizm orda iş bulmazsa nerde bulur bilemedim:deli:

Tarçınlı çay aldım kendimi avutuyom bununla neyseki film romantik komedi kurtaririm günü

çakıl bak uslu dur, biz de yemiyoruz yanlız değilsin:KK51:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese tekrar hayırlı pazarlar :KK68:

Yine eve dönünce az dinlenirken sizlerede bakayım dedim :KK66:
Konu ne bilmiyorum deşmekte istemem tabiki ama hakikaten sizlerde Nazaramı geldiniz neee :nazar::nazar::nazar::nazar:

Siz kocaman bir ailesiniz ve eminim eksik olan kuzularda en kısa zamanda aileye dönüp kaldığınız yerden müthiş birşekilde devam edeceksiniz :KK68::KK68::KK68::KK68:
Hayat kalp kırdığına deymeyecek kadar kısa ve burada bu kadar güzel günleriniz olduktan sonra zaten o minik sıkıntı da unutulacak ve daha güzel anılara sahip olacaksınız :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Yüreği güzel insanlar topağı :KK68::KK68::KK68: seviliyorsunuzzzzzzzzzz hemide tam kadro :KK68::KK68::KK68::KK68:

Aminnnn canım :KK66:
Sende benim gibi çok çabuk duygulanıyorsun demekki :KK60: ben haberlere bil hıçkıra hıçkıra ağlarım çoğu zaman yemek yerken haber izlemem yediklerimi boğazıma düğümlenir nasılsa ağlayacak bir şey buluyorum diye :KK48:
Neşeli şarkılarla biraz enerji depolayalım canım :KK68: Ölmüşlerimize de bol bol dua ediyoruz zaten :KK66:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66: Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnnnnnnn
aynen duygu değişimi çok çabuk oluyo malesef.Allahtan çok uzun sürmüyo yoksa pohu yerdik :KK45:

ben menümü yazayım
kahvaltı
1 dilim ekmek
kıymalı yumurta
1 dilim peynir
1 zeytin
bol maydonoz nane

ara 15:00 gibi yaparım
1 ceviz sütlü neskafe

17:00
zyt. pırasa
havuç tarator

20:00(sadece sebze yiyeceğim içi acıkırım, kesin yaparım ara öğün)
1 sütlü neskafe
1 ceviz

spor 30 dakika eliptik =120 p
30 dakika tempolu yürüyüş= 75 p Ausencia Ausencia yapmıştım zaten spor:KK48: sadece senden de azar işitiyim istedim, sopa bağımlılık yapıyor:sus:

miu ve waytımı etiketliyemiyorum :KK43:
@Floweroflife

menü değişmez değil mi ? ekleme olacaksa ona göre akşama bi adet sopa bırakayım yedekte :rolleyes:

menü güzeeeel ... bi tek havuç tarator , havuç çiğ olarak tüketilir ama piişmiş havuçta glisemik indeks değeri artar ... bu da şekerini oynatır , seni acıktırır ... yağ depolarına sebep olur ....
akşamı pırasa ... 1 kase yoğurt ... 1 dlm kepek ekmek türevi ile geçirsen .. pişmiş havuçtan daha sağlıklı :KK19:

Benim gonlumdeki bolum ustunden cok sular gecti hukuk fakultesi okuyup hakim olmak cooook isterdim hemde coook... ama işte artik gecti simdi kizimi evde yinlendiriyom hakim olacan diye :confused::confused:
Kizimda 1 doktor olayim 1 hakim olayim diyor hahaaa:KK70:

çocuğu rahat bıraaaaaaaaaaaaaak:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: sana da başarılar ..iyi salla :KK70:

Zeynep ismi sevilmez mi hiç:KK53:
Anlamı da çok güzel,babasının süsü,babasının değerlisi:anne:
Bilen bilir kızımın ismi,Zeynep ismi çok var diye vazgeçmiştim ama tüylerimi diken diken eden bir hikayesi oldu:KK45:

aaaa hikayesi mi var ? ne ki bulayım dur .

yaaa girme aklıma , elti kızının adı ... ben koymam

aslında turizm orda iş bulmazsa nerde bulur bilemedim:deli:

çakıl bak uslu dur, biz de yemiyoruz yanlız değilsin:KK51:
Benim bölüm rehberlik.kokart falan lazım kendi işimi yapabilmem için.ilk söyledikleri de o oluyo zaten.kokartınızı alsaydınız keşke falan diyolar.onu almak da çok gözüme büyüyo kim uğraşcak püfff:KK17:

Ausencia Ausencia dukan içeceği tarifi verir mşsin ödem içindi dmi bende yapayım kiii

• 750ml Ilık Su
  • 1 Tatlı Kaşığı Yeşil Çay
  • 1 Şişe Soda
  • ½ Limon Suyu
Dukan Birası Nasıl Yapılır?
  • 750ml Ilık su ile yeşil çayı demleyin.
  • Demlenen yeşil çayı bir şişeye süzün.
  • Üzerine yarım limonun suyunu sıkın ve sodayı ilave edin.

tarifi bu şekilde imiş ... ben yapmadım . Yapan arkadaşlar yazar canım :KK15:

• 750ml Ilık Su
  • 1 Tatlı Kaşığı Yeşil Çay
  • 1 Şişe Soda
  • ½ Limon Suyu
Dukan Birası Nasıl Yapılır?
  • 750ml Ilık su ile yeşil çayı demleyin.
  • Demlenen yeşil çayı bir şişeye süzün.
  • Üzerine yarım limonun suyunu sıkın ve sodayı ilave edin.

tarifi bu şekilde imiş ... ben yapmadım . Yapan arkadaşlar yazar canım :KK15:
teşekkür ederim kuzum

ne saçma bi alan okumuşuz bence ... bende turizm okudum ... şimdi uygulama derslerimi düşünüyorum da :rolleyes::rolleyes:yatak toplama :rolleyes::rolleyes:

ama sonra gönlümün bölümünü okudum 30 umdan sonra Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler :KK68:
yok ya bu saatten ders not sınav falan ı ıhh gelmez bana:confused:
benim çok iş var kokart için.hiç yüreğim yok valla geçen bi türeb sayfasına girip okiyim dedim gerekli şeyleri.totom yemedi:KK45: zaten okuldaki bilgiler de uçtu gitti:duduk:

menü değişmez değil mi ? ekleme olacaksa ona göre akşama bi adet sopa bırakayım yedekte :rolleyes:

menü güzeeeel ... bi tek havuç tarator , havuç çiğ olarak tüketilir ama piişmiş havuçta glisemik indeks değeri artar ... bu da şekerini oynatır , seni acıktırır ... yağ depolarına sebep olur ....
akşamı pırasa ... 1 kase yoğurt ... 1 dlm kepek ekmek türevi ile geçirsen .. pişmiş havuçtan daha sağlıklı :KK19:

çocuğu rahat bıraaaaaaaaaaaaaak:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: sana da başarılar ..iyi salla :KK70:

aaaa hikayesi mi var ? ne ki bulayım dur .

yaaa girme aklıma , elti kızının adı ... ben koymam

Yok canım şimdiye kadar hiç değiştirmedim menümü, tmm yemem tarator:110:

Benim bölüm rehberlik.kokart falan lazım kendi işimi yapabilmem için.ilk söyledikleri de o oluyo zaten.kokartınızı alsaydınız keşke falan diyolar.onu almak da çok gözüme büyüyo kim uğraşcak püfff:KK17:
Sık dişini al kuzum onca sene okumuşsun :KK11:

Hadi kızlar boş duranı Allah sevmez şu ayakları bir kaldırı verin de bende şuraları biraz silip süpüreyim de misss gibi domestos koksun ortalık ;) hem kötü enerjiler gider güzelleri kalır :KK68::KK68::KK68::KK68:

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

Eşim biraz önce Aşkım az daha dinlen de birazdan birlikte önce mutfağı temizleyelim dedi :KK57: dedim Önce dediğine göre sonrasıda var :KK48: heee mutfak bitsin yatak odasına da girişiriz dedi :KK57: Tövbe deee lennnnn dedim de nasıl gülüyor hadi hadi üşenme yardım edeceğim sana diye :D :D :D :D

Keşke buradaki gibi tıkladıkça temizlik yapılsa kendi kendine :D :D :D

Back
X