Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia Ausencia Bacim siyaset bilimi kaç yıllık okudun ? Aöf ?
Birde dersler zormu , mat ve inglizce varmı ?

3.sınıftan dikey geçiş yaptım canom .. hayır sadece alan dersleri var ... Türk dili , ing. tarih zaten gördüğüm için yok ...

Yüksek Onu belgesi il mezun oldum söylemesi ayıp , Yusuf 2 yaşında idi galiba ya da 3 :) ... ama ben ders gibi çalışmadım kitap gibi okudum hep ... çok keyif aldım .

biraz teorisyenler ve kuramlar ezbere dayalı idi o kadar

Eşim biraz önce Aşkım az daha dinlen de birazdan birlikte önce mutfağı temizleyelim dedi :KK57: dedim Önce dediğine göre sonrasıda var :KK48: heee mutfak bitsin yatak odasına da girişiriz dedi :KK57: Tövbe deee lennnnn dedim de nasıl gülüyor hadi hadi üşenme yardım edeceğim sana diye :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Keşke buradaki gibi tıkladıkça temizlik yapılsa kendi kendine :KK70: :KK70: :KK70:

keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Eşim biraz önce Aşkım az daha dinlen de birazdan birlikte önce mutfağı temizleyelim dedi :KK57: dedim Önce dediğine göre sonrasıda var :KK48: heee mutfak bitsin yatak odasına da girişiriz dedi :KK57: Tövbe deee lennnnn dedim de nasıl gülüyor hadi hadi üşenme yardım edeceğim sana diye :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Keşke buradaki gibi tıkladıkça temizlik yapılsa kendi kendine :KK70: :KK70: :KK70:
yani diyorkiii temizliğe yardım ederim ama bedeli var:KK53::KK53::KK53::KK53:

upload_2018-1-12_20-19-31.webp

Ta ta taaaam ,bana özel miydi yoksa Miu,başkasına göndermemiş miydin ?:KK45:
Çok yakışmış :KK45:

Eki Görüntüle 2094116
Ta ta taaaam ,bana özel miydi yoksa Miu,başkasına göndermemiş miydin ?:KK45:
Çok yakışmış :KK45:
Deynebim miumaa selamlar soyle emi?benim tlefon serviste oldugu icin esimin telefonundan girince whatsapp kullanamiyorum.kullanabilseydim miuma yazardim birseyler.esimin telefonundan da acamiyom whatsap esiminde whatsabina mesajlar falan geliyor diyerekten

3.sınıftan dikey geçiş yaptım canom .. hayır sadece alan dersleri var ... Türk dili , ing. tarih zaten gördüğüm için yok ...

Yüksek Onu belgesi il mezun oldum söylemesi ayıp , Yusuf 2 yaşında idi galiba ya da 3 :) ... ama ben ders gibi çalışmadım kitap gibi okudum hep ... çok keyif aldım .

biraz teorisyenler ve kuramlar ezbere dayalı idi o kadar
cancazım örgünmü okudun anlamadı ben :45:

Türk dili ve tarih bende muafım lakin ing:(

Back
X