Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

F6B5CC85-432D-4AFA-82EC-49E19B2B3125.webp

Güzelmiş.

:KK15:
Kuzum yeni gördüm menünü çok güzel menü, çok seviniyorum diyete adapte olduğunu görünce
:KK200::KK200::KK200:
Saraycam devam edelim el ele beraberce

Canım bende çok mutluyum bu ara kilo gitmiyor ama en azından yukarı doğru dalgalanma yok birden gider biliyorum. Bir ara hiç baslayamiycam diye çok tedirgin oldum ama artık akşam ataklarım yok böyle devam aynen. Sende gayet başarısın. Kalan 6 kiloyu çok keyifle vereceğiz bence :-)

Saraycam mülakat ne zamandı?
Cuma günü :KK17: siz burada mutlu mesut kilo bildirilirken ben üç buçuk atacağım:D
Bisküviye çok laf geldi, yemem birdaha :)

Bana çok gelmedi ama yinede paket gıda nede olsa tüketmesek daha iyi ;)

:KK15: Geç olsun güç olmasın
:)

:KK15::KK15::KK15:

yani diyorkiii temizliğe yardım ederim ama bedeli var:KK53::KK53::KK53::KK53:

Tabi fazla yorulursam erkenden baygın düşerim :D tübe tübe
Yok kız adam boyun fıtığından dolayı kıyamıyor artık bana :D gerçi önceden de kıyamıyordu da artık daha çok :D

Du ben de yardım ediyim
:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::ruh::ruh::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

arada ruhumu da teslim etmişim :KK70:

Dinlenmişsin arada :KK48:

Kızlarrrr Miulego bana resim gönderdi,dün gönderilen donu çok beğenmiş,mapushane bahçesinde foto çekinmiş ,size de göndereyim mi?:rolleyes:

Eki Görüntüle 2094116
Ta ta taaaam ,bana özel miydi yoksa Miu,başkasına göndermemiş miydin ?:KK45:
Çok yakışmış :KK45:

:KK70::KK70::KK70::KK70: Ay alemsiniz valla yaaaa :KK60:

Deynebim miumaa selamlar soyle emi?benim tlefon serviste oldugu icin esimin telefonundan girince whatsapp kullanamiyorum.kullanabilseydim miuma yazardim birseyler.esimin telefonundan da acamiyom whatsap esiminde whatsabina mesajlar falan geliyor diyerekten
Ben de numarası yok ki, gerçek bana Miu mu gönderdi sandın:KK53:

o miu değil miydiki :KK70: :KK70:

:sus::sus::sus::sus::sus::sus::sus::sus::sus::sus:

:KK70::KK70:. Ben zati böyle okudumki , benim beyin imla kılavuzlu okuyo zannımca :KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK60:

vaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyy anasını millette ne beyinler vaaaar yahuuuuuuuuuuu :KK53::KK53::KK53::KK53:

Ben de numarası yok ki, gerçek bana Miu mu gönderdi sandın:KK53:

ben yolladım sana hainnnnnnnnn dom dommmmmmmmm diye selam yolladı :confused::confused::confused::confused:

Eki Görüntüle 2094124
Dondaki karpuz kavun ananas ayrıntısını unutmuşsunuz. Miu sade don giymez ki :)

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Uslu duruyom battaniye altında film seyrediyom ama elim boş öğün yerine pasta yesem olmaz mı mesela yemem yerine öğle yemeği yerine pasta yesem çok mu kötü olur
Yok yok iyi olur ye ye ne olacak canim bir dilim pasta yersin günlük sporuna ek 3 mil leslie 30 dk kardio 100 squat 200 bölgesel yaparsın erir:KK49:

Back
X