- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Kusura bakmayın ne olur yine sorun yazdım. Bir burası var işte kime anlatayım bilmiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayın ne olur yine sorun yazdım. Bir burası var işte kime anlatayım bilmiyorum![]()
Kiz benim anam daha geldigimiz gun yanlis anlamayinda ne zaman doneceksiniz diyorBiliyorum aus o yüzden üzgünüm ya o daha çocuk. ... ama benim beklentilerim çok büyüknefret ediyorum bu huyumdan, beni bu hale getirenlerden. Ya aylardır gitmiyorum ben. Bu muamele zoruma gidiyor. Düşüncesiz anlayışsız olmaları. Herkes annesinin babasının evine gider huzur bulur bana ne koca evinde ne baba evinde huzur yok.
Birde anneme diyorum ki saf saf mutfağını temizlerim ben sen çocuklara bakarsan diye. Babam istemez ki aman dursun der.
Ayrıntı girmiyim ama 2 de gittim , yemek bulaşık zaten zaman bununla geçti, saat 5 oldu , kardeşim ablamda ordaydı onlar gitti. Abimin oğlu şehir dışında okuyor ara tatile gelmişte onu görmeye gideceklermiş hadi hazırlan da seni de bırakalım dediler. Öyle kaldım, yeğenim kaçıyor mu geldiği gün koşa koşa gidiyorsunuz. Birde annem her hafta niye gelmediniz diye soruyor. Niye geliyim ben daha .
Paylas canim paylastikca rahatliyor insanKusura bakmayın ne olur yine sorun yazdım. Bir burası var işte kime anlatayım bilmiyorum![]()
Zoruna gitmiyor mu ada. Tamam sana yapılana yine anne baba diyorsun da çocuğuna soylenince tepki verilince zoruna gidiyor insanın. Bende oğluma kızıyorum haliyle uslu dursan da beni böyle üzmesen diyeKiz benim anam daha geldigimiz gun yanlis anlamayinda ne zaman doneceksiniz diyorvalizi oraya koyma , valizini topla , kizin oyuncaklarini topla
ki ben düzenli biriyim ama hep igneleyici sözler bizdede oluyordu... yani buyukleri anlamak zor... haaa Allah var babam oyle degil ...buraya geldiginde kizim tepesinde gezer gık demez ben aysimaya kizarim yapma dedeyi yorma diye..babam bana kizar sen karisma der..
Ama anam olsa ben boyle gurultuye gelemem der sanki 3 cocuk buyutmemis gibi)
Kiz benim anam daha geldigimiz gun yanlis anlamayinda ne zaman doneceksiniz diyorvalizi oraya koyma , valizini topla , kizin oyuncaklarini topla
ki ben düzenli biriyim ama hep igneleyici sözler bizdede oluyordu... yani buyukleri anlamak zor... haaa Allah var babam oyle degil ...buraya geldiginde kizim tepesinde gezer gık demez ben aysimaya kizarim yapma dedeyi yorma diye..babam bana kizar sen karisma der..
Ama anam olsa ben boyle gurultuye gelemem der sanki 3 cocuk buyutmemis gibi)
Yok zoruma gitmiyor neden mi evladına rahat ettirmeyen torununa mi rahatlik verecek... sadece benim kizima degil ablamin 2 cocugu var onlarada ayni ablamda yazik hic sesini cikartmaz he anne deriz geceriz baska cozum bulamadik...Zoruna gitmiyor mu ada. Tamam sana yapılana yine anne baba diyorsun da çocuğuna soylenince tepki verilince zoruna gidiyor insanın. Bende oğluma kızıyorum haliyle uslu dursan da beni böyle üzmesen diye
Ha bizde de annem anlayışlı sakindir canım.
Arveles denedin mi canım?aynen bende de baş ve regl sancısına sadece
Ayy senin anne aynı benim babaYok zoruma gitmiyor neden mi evladına rahat ettirmeyen torununa mi rahatlik verecek... sadece benim kizima degil ablamin 2 cocugu var onlarada ayni ablamda yazik hic sesini cikartmaz he anne deriz geceriz baska cozum bulamadik...
Bakiyoruz soyleniyor hemen çocukları parka götürüyoruz annem biraz rahat etsin diye...
Inan annem tam firdevs ayni lukse cok düşkün ... giymeyi takmayi cok sever en guzel benim der..firdevs gibi dogurmayin der peyker dogurunca neler etmisti. Ablam 2. Dogurdu ne gerek vardi dedi yaaaayyy senin annen aslında tam firdevs heeee , babacığıın adını çıkardık![]()
Inan annem tam firdevs ayni lukse cok düşkün ... giymeyi takmayi cok sever spor en guzel benim der..firdevs gibi dogurmayin der peyker dogurunca neler etmisti. Ablam 2. Dogurdu ne gerek vardi dedi yaaa))
![]()
O kv ama ece. Bu öz babam yaKiz eflal hepsi oyle sadece sana değil anlayacagin biz kv 20dk mesafede oturuyoz bayramdan bayrama bide 15tatde neden acaba
O kv ama ece. Bu öz babam yaannem ne bileyim, hep kendi dertlerini anlatırlar, kızım sen nasılsın demek akıllarına gelmez. Sıkıntılarımı bildikleri halde