Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayrica sakin baskasina kizip cocugundan cikarma o cocuk ses yapacak robot mu yahu
Kardeşimi kızını sakındılar küçük o daha 7 aylık. Kucaģına almak istedi , birde yastıkla oynarken ona gelmiş yastık. Ben zaten kızdım. Gelinimiz abla o da çocuk dedi şimdi Allah var ama babamın tepkisi olay, kardeşim de soğuk nevale zaten ciğer yok hiç.

Son düzenleme:
Kardeşimi kızını sakindir küçük o dağa 7 aylık. Kucaģına almak istedi , birde yastıkla oynarken ona gelmiş yastık. Ben zaten kızdım. Gelinimiz abla o da çocuk dedi şimdi Allah var ama babamın tepkisi olay, kardeşim de soğuk nevale zaten ciğer yok hiç.
Bide kardesimin verdigi tepkileri yazsam neyse......

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:anladım anladım .... anne fena :KK70: babacığın ne yani biraz hizmet seviyor o kadar :KK68:

ayy benim üni.de ev arkadaşımın annesi çok bakımlı genç hoş bi hatun idi ... kızı ile arasında 17 yaş vardı zaten... nasıl rekabet halinde idi :rolleyes::rolleyes::rolleyes: kızı ile ... kız da çok güzeldi ana gibi ... erken evlendi arkadaş doğum yaptı ..hastanede sakın anneannesi demeyin dr lara demişti :KK70:
Babamin dedigin gibi tek hizmet ama anemin vıdı vidisi bitmiyor:ukala::ukala::ukala:
Evet benim annemde bizimle yarışır ...:KK70::KK70:yarissa keske bide begenmez bizi hih :63::63: ben sizden guzelim der .. ablamda bende evet anne sen cok güzelsin biz senin yaninda sönügüz diyoruz. Cok mutlu oluyor:KK70::KK70:

Kardeşimi kızını sakindir küçük o dağa 7 aylık. Kucaģına almak istedi , birde yastıkla oynarken ona gelmiş yastık. Ben zaten kızdım. Gelinimiz abla o da çocuk dedi şimdi Allah var ama babamın tepkisi olay, kardeşim de soğuk nevale zaten ciğer yok hiç.

benim eltimin oğlu da Yusufla kumadır ... hiç sevmiyor Yusufu ..12 yaşında ... eltimde bildim bileli oğluna kızar yusufa kötü davranınca (dövme falan değil sinsi sinsi ağlatma ) ben diyorum yapma .... bak sen böyle oğluna bağırıp bağırıp Yusufa paşam gel sen dedikçe , senin oğlun daha da bileniyor ..o da çocuk daha ....

ama yok yine olsun yine aynı ... halbuki ben hakkından geliyorum çocuğun :KK70::KK70::KK70::KK70:

Babamin dedigin gibi tek hizmet ama anemin vıdı vidisi bitmiyor:ukala::ukala::ukala:
Evet benim annemde bizimle yarışır ...:KK70::KK70:yarissa keske bide begenmez bizi hih :63::63: ben sizden guzelim der .. ablamda bende evet anne sen cok güzelsin biz senin yaninda sönügüz diyoruz. Cok mutlu oluyor:KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ay ada yaaaa ... düşünemiyorum ben ... benim annem beni 30 unda doğurmuş..rekabet mekabet yoktu :)) bildiğin tontiş teyze idi rahmetli :KK68:

Benim kv / kp Allah var evlerini dok kir cocuk dağıtsın tek bisey demezler ... yiğidi öldür hakkını ver :KK66:

he benim kp de öyle ... kaynana da titiz bi tek .... eskiden kırıntı dökecek diye evham yapardım yusuf ... kadın ayaklı faraş gibi :)) daha yerken kırıntı toplar

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ay ada yaaaa ... düşünemiyorum ben ... benim annem beni 30 unda doğurmuş..rekabet mekabet yoktu :)) bildiğin tontiş teyze idi rahmetli :KK68:
Allah mekanını cennet etsin:dua:...biz alistik artik hic didismiyoruz he diyoruz geciyoruz yoksa tartisma cikiyor... ablam yazik hemen he anne sen haklisin diyor ama ben bazen derin derin nefes alip icimden 10 kadar sayiyorum :KK70::KK70::KK70:

Benim kv / kp Allah var evlerini dok kir cocuk dağıtsın tek bisey demezler ... yiğidi öldür hakkını ver :KK66:
Aynen benimkiler de öyle canım. Zoruma giden de bu kendi anne babam bu da kızımızın evladı demiyor. Sorsan çok severler

he benim kp de öyle ... kaynana da titiz bi tek .... eskiden kırıntı dökecek diye evham yapardım yusuf ... kadın ayaklı faraş gibi :)) daha yerken kırıntı toplar
Hahaha:KK70::KK70:benimde anam oyle kiz yemek yerken normal masaya biseyler dökülür demi inan yemek yerken itinayla yiyoruz cok geriliyorum...

Kızlar çok hastayım anneme geldim şimdi kasıklar çook fena sancılanıom dün geceden beridir çekiyorum şimdide öyle iğne yaptırdım geçer inşallah regl de değilim reglyken bile hiç sancılanmam gram sancım olmaz ama üşüttüm heralde dün suyla uğraşınca inş geçerde sporumu yaparımm
Geçmiş olsun canım

Back
X