- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Allah askina detox yapma eflalim normal beslen kizAmaaan. Şimdi ben hangi detoksu yapsam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah askina detox yapma eflalim normal beslen kizAmaaan. Şimdi ben hangi detoksu yapsam![]()
Tarayıcıdan geçildi silersen, giriş yapmış olsan da yanlışlıkla otomatik çıkıs yapmış oluyorsun, malum çok ban yedimSıkıntın ne ise Allah feraha çıkarsın canım
Şifre ile giriş yapmazsan girebiliyorsun ,ama cevap yazamıyorsun ,sadece okuyabiliyorsun
Ama unutursan giriş yaparsan karşında Hata yazısı çıkyor,site seni kabul etmiyor
İlk banlanmada insanın zoruna gidiyor ,kendini kovulmuş hissediyor da zamanla alışıyor,çoktan beri banlanmadım özledim dermişim![]()
Bugün kaçamak yaptımAllah askina detox yapma eflalim normal beslen kiz
Amaaan. Şimdi ben hangi detoksu yapsam![]()
Hiç umudum yok ama deniyim. Aslında bu hafta protein diyeti yapacaktım ben denemek için. 4 gün onu mı yapsampattisşaka şaka artın var di mi çok yedin ? bi de detosks yapmadan normale dön bakalım , artılar yine de temizleniyor mu
Hiç umudum yok ama deniyim. Aslında bu hafta protein diyeti yapacaktım ben denemek için. 4 gün onu mı yapsam
Senin bildiğin liste var mı? Yalnız dün pro yaptım sabah artıydımpro candır derim![]()
Davul zurna ile karşılayalımYavaş yavaş menüler gelsin .... Menücü başı burda
gece 23:00 te tahliye kutlamaları var![]()
Kizlar merhaba ben diyet gruplarina jatilmak isteyenler bolumune yazdim sma acikxasi uye olmadan oncede hep sizin takimi okuyodum sizin takimda bosluk varsa gelebilirmiyim
Davul zurna ile karşılayalım![]()
Super![]()
ekip hazırhard rock karşılacağım onları
![]()
merhabalar ... takım kaptanımız @MiuLego bugün yok ... gece burada olur .. Liste durumu ve liste için bekleyen durumu nedir bilmiyorum şu an ... istersen gece sana dönmesini bekle ... ya da diğer takımlardan birinden cevap gelmesini canım![]()
Slm kızlar temizlik yaptım çooook yoruldum
Menü verip kaçayım yemek yapılacak
Kahvaltı öncesi 3 kayısı
Kahvaltı
Yarım dilim çavdar ekmeği
2 haşlanmış yumurta
İki lokma bal kaymak
5 dilim hindi füme
Kaşar
Akşam 15:45
Temizlik yaptığım içindir yemeğimi hazırlayamadım
Yarım tabak bulgur pilavı
Bi kepçe kuru fasülye
Lee_shin_mee
Ausencia
Super
Ama olurda bi gun banlanirsam beni gelenekci davul zurna ile karsilayin emiii halay neyim![]()
tamamdır , ben geldiğinde mutlaka sana dönüşünü hatırlatacağım ...Miulego kaptani beklicem canim cevabina tesekkur ederim şans iste bugun uye olayim belki yedinci takimin kaptani gelir dedim ama bakalim bekleyeyim umarim deneme uyesi olarak alir basarilar kizlar