Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aldığım istihbarata göre bizimkiler mapustan çıkınca içerdekiler parti yapacakmış:rolleyes:
Miulego herkesin yediğine karışıyormuş, zorla herkese spor yaptırıyormus:skandal:
masumm çok peynir yiyor mapusta peynir kalmadı diyorlarmış:skandal:
Waytta devamlı ayağınızı kaldırın temizlik yapacağım diye hep içeriyi Domestos kokusuna boğuyormuş:skandal:

Hadi bakalım cumayı iple cekiyorum
Bi diyet programimi5uyguluyorsu n yoksa tarzın mi bu cnm
Diet programı uyguluyorum. Is saatlerim diğer türlü diyetlere başarı saglamiyor. Gündem özel de de dinlemistim kafama çok yattı bana da başarı sagladi. Onun için devam ediyorum daha da gelistirecegim. Is nedeniyle 20.30 dan önce yemek yeme şansım olmuyor sabah öğle akşam yapınca da başarı düşük oluyor. 13.00 la 21.00 arasında normal dietimi yapıyorum geri kalan süre açlık süresi 16 saat açlık 8 saat yemek yediğim süre. Bu 8 saat süre içinde de 2 ana öğün 1 ara öğün yapıyorum. Ana öğünlerde protein almaya çalışıyorum ama henüz başarı saglayamadim. Karbonhidrat alıyorum elimde olmadan.

Aldığım istihbarata göre bizimkiler mapustan çıkınca içerdekiler parti yapacakmış:rolleyes:
Miulego herkesin yediğine karışıyormuş, zorla herkese spor yaptırıyormus:skandal:
Waytta devamlı ayağınızı kaldırın temizlik yapacağım diye hep içeriyi Domestos kokusuna boğuyormuş:skandal:
Bi anda white gozumde canlandi :temizlik::temizlik::temizlik:

Hayalî bile çok komik düşünemiyorum

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hapishane peynir stoklarına kıtlık mı getirdin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ayy çok güldüm deynep, Allahta seni güldürsün :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Diet programı uyguluyorum. Is saatlerim diğer türlü diyetlere başarı saglamiyor. Gündem özel de de dinlemistim kafama çok yattı bana da başarı sagladi. Onun için devam ediyorum daha da gelistirecegim. Is nedeniyle 20.30 dan önce yemek yeme şansım olmuyor sabah öğle akşam yapınca da başarı düşük oluyor. 13.00 la 21.00 arasında normal dietimi yapıyorum geri kalan süre açlık süresi 16 saat açlık 8 saat yemek yediğim süre. Bu 8 saat süre içinde de 2 ana öğün 1 ara öğün yapıyorum. Ana öğünlerde protein almaya çalışıyorum ama henüz başarı saglayamadim. Karbonhidrat alıyorum elimde olmadan.
Anladım canım tabi iş güç yemek saati için sıkıntı olabiliyor benim de genelde 19 30 u buluyor eşim anca geliyor yanlız yemek istemiyorum ama kilo verme konusunda sıkıntı m yok suan

Heyecanlandın kabul et mortim:KK45:
şöyle bi sarsılıyorum yönünü bana çevirdiğinde.

hahahaaaaaaaaaa.gozumde canlandı.

Pijama partisini bekleyen ben
pijamali-kediler-ve-kopekler-2.webp

Back
X