• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim karbon yeme zaten çocuğada faydası yok saglikli beslen hem sütun kalitesi artar hemde kilo verirsin canim
Biliyorum canim ya cok israr ettiler kv koydu tabagi getirdi yedim bende :( pisman oldum ama dönüşü yok telafi ederim inşaAllah:(

@eflalim Floweroflife Floweroflife allah bize sabır vermiş bacılarim:olamaz: benimki de inattir, trip atarsam daha da üste cikar. Ömrümü yer, o yüzden görmezden geliyorum, kendi heyheyleri gidince bişey olmamış gibi davranıyor. Alıştım artık sallamiyorum :bicak:
Ay aynen biz , şimdi yemek yiyiyoruz, geldi bir iki ters cevap verdi, hiç sallamadım, sonra kendisi geldi ne yaptın bana canım akşam yemeği diye..madem sonumuz bu , bu kadar afra tafra niye??ben de öptüm barıştık..
Çocuk bu erkekler yemin ediyorum!!

bilmiyorlar ablası ... bende bilmiyordum ki coco asla bilmiyordur :KK200:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

orda da mı vaaaar :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

anaaaaaaaam meleğim ne yaptın sen :duduk::duduk::duduk:

akşam akşam bir de ... hadi esnek diyet yapıyorsın tamam da , bu ne ?

1 saat spor yap cardiolusundan :spor::spor::spor::spor:ip mip atla .... ancak olur
evet ablam mium sallamis oraya 2 tane enerjinin hic bitmedigi takim diye:KK45:aynen abla hic anlamam bayrak renk olaylarindan :D

Ay sarjim bitti yazamadim bir:110:neyse ki açıldı telefon parti devammm:rolleyes:

images (1).webp

Nasılım :cool:
images (1).webp
images (1).webp

Back
X