• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kiz niye bunu daha once demiyosun burda gebe kadinla bekliyoruz halayda doguracak nerdeyse :tokat:
Ne bilem cicegeemm hiç 1 günlük ban yemedim ki kestiremedim ne zaman açılır şimdi kafama dank etti :D :D ne güzelmiş yaa 1 gün ban :KK53:

he leeeeeeeeen cocoooooooooooo

sistem otomatik açıyor manuel biri girip açmıyor ki , dedim 24 saat dolunca otomatik açılır
Sistem otomatik açıyor abla ama 1 saat veya 1 buçuk saat oynuyor.mesela ben 1 hafta ban yiyorum diyelim,kimi zaman tam saatini biraz geçince açılıyor,kimi zamanda gece 12 den sonra banin acilacagi tarihe girince aciliyo belli olmuyo.ama 1 2 saat falann sarktigi kesin

Sistem otomatik açıyor abla ama 1 saat veya 1 buçuk saat oynuyor.mesela ben 1 hafta ban yiyorum diyelim,kimi zaman tam saatini biraz geçince açılıyor,kimi zamanda gece 12 den sonra banin acilacagi tarihe girince aciliyo belli olmuyo.ama 1 2 saat falann sarktigi kesin
uzman olmuş coco ban yiye yiye :D :D

Banlanmak mı istiyorsun:skandal::KK30:

Valla canim çekti. Yalnız Ausencia Ausencia ve senide polemiğe katarsak hepberaber daha bi havamız olur :D

:skandal::skandal: dun aksam giremwdiydim ya gııı :confused:
:D

Ay o kadar ban yedim hiçkimse beni böyle beklemedi bir sevgili gibi aşık gibi :işsiz: kıskandım :KK53: en kısa zamanda banlanıp böyle karşılama istiyorum :KK53:
Gel bize katıl yarın toplaşıp ban yiyelim :D
Sağol saraycam, sen yolundan şaşma devam et, ben 3 hafta boyunca iki yüz gram aldım, 500 gram verdim sonra hop 400 gram aldım, her gün oynadı durdu tartı, sonra kendiliğinden eksiye geçti (spor yapmaya başlayınca)

Spor yapamıyorum aslında yapsam çok iyi olacak. Belki haftaya başlarım.

Topigi gereksiz mesgul etmekten olabilir.

Misal ben sana gicigim hem fötsün hem listedesin bosuna direk sikayet sebebi amaaa iste ben oyle bi insan degilim :KK70:

Ay boyle bısı olmustu Karatay diyeti ile ilgili Bı topıc Şikayet edilmişti geyik oluyor diyet konuşulmuyor falan diye  ne sacma sonra paylaşımı baska alana taşımıştı kızlar :skandal: Şikayet olursa olabiliyor yanı

Çok saçmaymis :KK12:

Back
X