Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banlanmak mi yooo ben varim kiiiNevo da gelcek zaten. 2 edi ban yedi tarihe geçeceksiniz bizde yanınızda nasipleniriz deada81 geç oralı değil beğenmedi fikrimi zaar
![]()
Yettim garii
Banlandıkları satte gelirler gece 12 değil miydi dün banlanırlarken
Az teli elime alsam ,elinden telefon düşmüyor ,müptela oldun iyice diye söylenmeye başladı benimki
Giremedim de buraya ,aklım da burada,yattı da hemen buraya geldim
Geçmişi sonra okurum![]()
Ben gülerimgidersinnnnnnnnn![]()
Ben biraz uyumusum beni 11e 5 kala uyandir dedim.. uyandirmamis bide kizdimdeğnek karşı koltuktan sorar ;
geldi mi seninkiler![]()
STRESTEN REGL Mİ OLDU ACABA,O YÜZDEN Mİ KIRMIZI GİYDİEki Görüntüle 2094490
Miu hazır olda mapus kapısında bekliyor bohçasını almış evrak işleri uzadı diyor. Bizim için de kırmızı don giymiş foto attı demin bakın sizde![]()
![]()
Zabahtir konusuyoz heç oralı olmadın daBanlanmak mi yooo ben varim kiii![]()
Acıkmadım zatenOlmaz kuzu
Acıkmak ausa ozel bir eylem
Ne haddimize bizim
Ben de yapıyorum arada, bence benşm kilolar o sayede gitmeye başladı, senin de öyle olur bozma sakın moraliniHaftaya başlıycam bi video var onu haftada 3 yapsam çok iyi gelir bana.
Bizi atar KazenNevo da gelcek zaten. 2 edi ban yedi tarihe geçeceksiniz bizde yanınızda nasipleniriz deada81 geç oralı değil beğenmedi fikrimi zaar
![]()
Ben biraz uyumusum beni 11e 5 kala uyandir dedim.. uyandirmamis bide kizdimgeldiler ben kacirdim dedim ... aşkım atesim mi var diyor
![]()
Nereye gidiyoruz?Yok ben gelmem![]()
Mali için giyinmiştir belki maliiii tezgahı aç hacı kaptan konsept yapmışSTRESTEN REGL Mİ OLDU ACABA,O YÜZDEN Mİ KIRMIZI GİYDİ![]()
Uykudan kalktim kiz tam algilayamadimZabahtir konusuyoz heç oralı olmadın da![]()
Geyik değil ayol bizimki psikolojik destek :)
Ben bugün buraya yazmasaydım belki kendimi bisküviye vuracaktım ne belli
![]()
MapusaNereye gidiyoruz?