Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla merdaneyi bile özlemişsimmm bak bugün noldu seni sevindirim accık babanemin amcamın karısının yanına gittim içeri girdim ellerini öpçem bana dediler ki ayyyy nasıl zayıflamışsıınn bacaklara bak çubuk gbi toto gitmiş ne güzel olmuşsun mankenler gbi dediler ayy çok sevindim hee daha vercem vercem inş dedim hoşuma gitti hee

daha o övgüler çoook devam edecek büşra kuzummmmmmmmm

sen diyete zeval getirme de:KK74:

Şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Üççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç

Kamooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Mapustan çıkmak bir harika haydi herkes twerkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kamonnnnnnnnnnkaaaaamoooonnnnnn ka ka ka kaaaammmmmmmmmmmoonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ayyy çok eğlenceli. Yihaaaa

malipina malipina
sigs-anime-055-gif.1318492
????
özele yolladım :KK53::KK53:
Bura atarsam taşlarlar beni:KK53::KK53:

daha o övgüler çoook devam edecek büşra kuzummmmmmmmm

sen diyete zeval getirme de:KK74:
getirmiciğimm inş 10 kiloyu baya farkettirmişsim herif diyo ki sen birgün ölürsün açlıktan ben yiyom ama senin yediklerini yemem çerez ye cips ye börekmiş köfteymiş ye yemicem diyom öle diyo şaşkın kocişşş ya

Seni yerim yaaa bunlar ne guzel duygular insallah gebesindir turkanim hadi hayirlisi test yapcan mi yarin belirtin varmi

Ya belirtinin dibini yaşıyorum Allahtan bende erken başlıyor spor yapıyorum ya 1 haftadır bıraktım ne olur ne olmaz ya Bn çok kötü oluyorum midem aşırı bulanır yarın yapicam ana düşünmüyordum supriz oldu . Kız küçük beb 2 çocukla yaoabilirmiyim bilmiyorum ya gebe düşerse çok korkuyorum :( sen ne yaptın
.

Back
X