Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi gecelerÇok güldüm ,kimbilir geçmişi okuyunca ne kadar güleceğim,herkese iyi geceler
![]()
dusunemoyorum ona spor yapalim dedigimibilmem sen düşün nevom![]()
ahahaha bayıldım kız hahahahahah
hele bi tane vardı yarım ekmekle yanıbaşımda
hem de beyaz ekmekti
ben anlamam yerken iyiydi
kociş evdeyseeeeeeeeeeeeeeeeekocişle spor yap saydınım
ben beğenmiyorum bu hafta mezun oluyor -1.7 ile gelir heralde![]()
kasaba mıHele bi 70 kilo olim dansöz kıyafeti alcam kendime raks etcem kasaba![]()
Chia beni çok tok tutuyor. Sütün veya yoğurdun içine koyup birkaç saat bekliyorsun.Jöle kıvamı alacak. Hatta tatlısını yapmıştım. Bir bardak süt bir tatlı kaşığı chia beklet birkaç saat jöle kıvamı alsın içine istediğin meyveden rendele. @eflalim vermişti bana bu tarifiChia kullandın mı ?Nasıl oluyor![]()
Allah işte etiket bile yapamamışımKoy koy bizim için sakıncası yokMune etiketi olmamış
![]()
Tam sayfa olmaz![]()
Hadi ya bak ben bunu bilmiyordum.Şimdi geçti ama tatil dönüşü yapayımChia beni çok tok tutuyor. Sütün veya yoğurdun içine koyup birkaç saat bekliyorsun.Jöle kıvamı alacak. Hatta tatlısını yapmıştım. Bir bardak süt bir tatlı kaşığı chia beklet birkaç saat jöle kıvamı alsın içine istediğin meyveden rendele. @eflalim vermişti bana bu tarifi
Aaaa çok ayıp sana gönderdiğimiz o fotodaki giyen esas kadın modacı bikeremay evet kimse leopar göndermedi kız
mapusta moda dışı kaldım resmen aaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
İyi gecelerÇok güldüm ,kimbilir geçmişi okuyunca ne kadar güleceğim,herkese iyi geceler
![]()
Ne
evet abla çekilmemiş.
Valla benim aklıMa geldi biliyon mu yarışmada birinci oldum ya birinci olana hem proluk hem madalya veriliyordu ben zaten proydum acaba prolul hakkımı birine verebilir miyim diye soracaktim kazen abiye ama çekindimolsaydı sana verirdim bebeeeeemmm yinede bi soram olursa hemen hediye edim