Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mr47_06-gif.1319560
pencereyi aç geliyom yanınaaaaa:rolleyes:

Sayfalar durmusken iki yazayım ilk banimdi ama çok mutlu oldum ban yediğime hiç zoruma gitmedi tek uzuldugum nokta bir tık erken geldi hepsi ooo
Ve ausummmm seni tam yürekten seviyorum
mium masum mapus arkadaşlarım sizi çok seviyorum
Ailem güzel arkadaşlarım dostlarım yol arkadaşlarım canlarimmm sizi cooooook seviyorum

sende çok seviliyorsunuuuz , uslu uslu duracak olan vaytımmmmmm :KK200:

bak yaaaaaaaaaaaaaa
hahahaha okudum gerçi konuştum da
hadi inşallah

mortim napıyor aus sen biliyondr:110:

bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

oooo buralar hep bana kaldı

aferin kuzularım artık uyuyun kıyamam size:anne:

ben azcık uyku öncesi toparlayım partide epey bulaşık birikti
f040-gif.1318849

yarına da herkese benden kabak yemeği
f025-gif.1318856

Ausencia Ausencia ausum geldik dizlerinin dibine la
(561).gif
hadi yerleri de ben silim hep havai fişek kalıntısı oldu:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

oooo buralar hep bana kaldı

aferin kuzularım artık uyuyun kıyamam size:anne:

ben azcık uyku öncesi toparlayım partide epey bulaşık birikti
f040-gif.1318849

yarına da herkese benden kabak yemeği
f025-gif.1318856

Ausencia Ausencia ausum geldik dizlerinin dibine la
(561).gif

heeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeeee:KK19:

gitmeyin bi dahaaaa :KK61:

şimdi gidem de gönül rahatlığı ile azıcık değnekle takılam :rapci: sonra uyku ... açım da zaten :cool:bugün diyet yaptım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

heeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeeee:KK19:

gitmeyin bi dahaaaa :KK61:

şimdi gidem de gönül rahatlığı ile azıcık değnekle takılam :rapci: sonra uyku ... açım da zaten :cool:bugün diyet yaptım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
ayyy git git ausum

menünü okuduydum bak yazmayı unuttum
ananaslı falan ay ne kadar güzel menüydü o öyleeeeeeeeeeeeeeeee:halay:

Back
X