- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
İnstagram :)Hangini atayım :)
Ya da sen hangini istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnstagram :)Hangini atayım :)
Ay ben de istiyorum instagram :)@MiuLego simdi senin instagram takipcilerin sanirim hep buradan eflalimi cikardim ama gerisini bilemedim![]()
Bende şunu gondereyim de azıcık gülelim rengimiz degissin![]()
![]()
Canim maalesef normal.regl sancisi..yürüyüş tempolu mu berna? umarım öyledir.. onu da belirt emi kuzum![]()
Valla nasil iyi olur.cocugu tutsan yeter :)geleyim mi yardıma![]()
Banada at mium instagraminiHangini atayım :)
At bakim yaaa sevdiceğim yazmışım yaaa ben atacam bekle senSus beeeeBak ekran görüntüsü atarım görürsün
![]()
Özelden instagram at kuzumİnstagram :)
Ya da sen hangini istersen
Senin yerine de uyuyam mııııNeden ben hic uyuyamiyorummmmmmm![]()
Ahahahah var burdan baya@MiuLego simdi senin instagram takipcilerin sanirim hep buradan eflalimi cikardim ama gerisini bilemedim![]()
Melegim ben ağalığı aldım hemenNeler olmus neler dun ben yokken
Pidaa gesmeye gitmeycem
Herseyi kaçırmışım
Hala olaylara fransizm sadece biri icerik silmis ondan banlanmis biri domestos yuzunden biri kurban gitmisoburune nolmuss
Neyse ben anı yasayim en iyisi
Naptilar mapusta sizi sıkıştırdilarmi gızlaaaar yoosa orda basami gectiniz hemen ağa kimdi
@MiuLego @masummWhiteblacklife
Hoşbuldum canooooo
7. Takımın gülü hoşgeldin gardasimmmm![]()
Lubye biz hatayliyik börülce deniyor bazı yörelerde mis gibi çok severim oniHergün yazmazsan patron seni almazLubye nedir
Biz Arabistan'da yaşamıyoruz açık yazsana
![]()
Oldu mu şimdi beybisi kan davam var bir de tahtında gözüm var şimdi dişlerini suya koymuş uyumustur sabah geri takıyor senin haberin yok muHoşbuldum nevomun kankisi
![]()