Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin nezlinde bütün kızlara yazayım.

Kesinlikle alinnn Hatunlarummm..

Böyle bir kolaylık böyle bir güzellik yokk...

Ben 3.5 yıldır kullanıyorum çok çok memnunum...
@Ahu060812 yenii aldı gelsin anlatsinn..

Veee akıllı telefonlardan daha uygun fiyati.
düşünmeye başladım canım , işte tayin olunca eşim yok diyor nerde nasıl ev tutacağımız belli olmaz nereye koyacaksın diyor :işsiz:

Kalbinden öperim. Nasınsın canom ciğerim:KK200:

Çoh haklısın mali. Senle karşılaşamıyoruz ya. Bi karşılaşsak var yaaaaaaaaaaaaaa:deli::deli::deli:
7. takım kırmızı noktalı yayına geçer sanıyorum:confused:

bi de öpeyim:KK60::KK60::KK60:
iyiyim kuzucum bugünûme şükür. Kimyasal gebelik yasadim alismaya calisiyorum kuzum. Oyle işte... Bende seni cok operim :KK74::KK15:

Kalbinden öperim. Nasınsın canom ciğerim:KK200:

Çoh haklısın mali. Senle karşılaşamıyoruz ya. Bi karşılaşsak var yaaaaaaaaaaaaaa:deli::deli::deli:
7. takım kırmızı noktalı yayına geçer sanıyorum:confused:

bi de öpeyim:KK60::KK60::KK60:
Evet karşılaşamıyoz hiç:KK45:
denk gelirsek Allah muhafaza falan demişlerdi kızlar:KK53:

ooo kuzucuk bir kere hastalığı kapınca öyle oluyor canım benim kızda hala iyileşmedi artık evde tutamıyorum gönderdim kreşe ne yapayım nereye kadar gitmeyecek çocuk evde sıkıldı...
Bizim gazimiz mesur zaten canım dün baya bi uyutmadı en sonu ikimizde uyumuşuz bi kadın gördüm rüyamda bi kız var büyük diyo ki bana benim bununda 4 yaşına kadar sürdü gazi diyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Igdemmmm hosgeldin canım.
Nasılsın..
Yaaa nasıl belliydi yokluğun valla.
Baban nasıl geçmiş olsun.
:KK36: :KK36: :KK36: :KK36:
hoşbulduuuuk
Babam iyi çok şükür... Çok ama çok korkuttu. O sivastan urfaya giderkenki kadar çaresiz hissetmemiştim kendimi.
Ne kötü bi gündü... Babamı arıyorum açmıyor. İçimde bir öküz oturmuş sanki. Gece rüyamda görmüştüm onu anlatacaktım. Sıkıntılıydı... Anamı arıyorum ses ağlamaklı. Noldu dedim grip oldum diyor. Babam nerde? Sporda... Söylemiyorlar da. Sonra nenemi aradım. O saklayamaz kesin bişey var diye. O söyledi. Hastaneye gidene kadar çok kötü şeyler düşündüm... Sonra peder beyden azarı işitince geçti tabi:KK37: Ne işim varmış sınavlarım başlarken Urfa'da:rolleyes:

bende başımı bi pastanın içine gömesim var regli gelmiyor fenalardayımmm :KK51::KK51:
Hemen patlat bi yalancı sütlaç (cennet hurmalı yulaf ezmesi:deli:)

iyiyim kuzucum bugünûme şükür. Kimyasal gebelik yasadim alismaya calisiyorum kuzum. Oyle işte... Bende seni cok operim :KK74::KK15:
Rabbim hakkında hayırlısını versin saydınım. Okudum burdan ama çok zaman geçmişti. Yazmayım dedim

Evet karşılaşamıyoz hiç:KK45:
denk gelirsek Allah muhafaza falan demişlerdi kızlar:KK53:
Ahh malim ah. Nası özledim burayı... Formasyon bitti boşa çıktım dedim. Haftanın 4 günü iş. 3 gün evde olurum dedim. Dedm ama dersaneye yazılasım var. Bakalım...
Geceleri bi gelebilsem uçururuz senle inanıyorum. Bi de miucan gelir:bicak:

hoşbulduuuuk
Babam iyi çok şükür... Çok ama çok korkuttu. O sivastan urfaya giderkenki kadar çaresiz hissetmemiştim kendimi.
Ne kötü bi gündü... Babamı arıyorum açmıyor. İçimde bir öküz oturmuş sanki. Gece rüyamda görmüştüm onu anlatacaktım. Sıkıntılıydı... Anamı arıyorum ses ağlamaklı. Noldu dedim grip oldum diyor. Babam nerde? Sporda... Söylemiyorlar da. Sonra nenemi aradım. O saklayamaz kesin bişey var diye. O söyledi. Hastaneye gidene kadar çok kötü şeyler düşündüm... Sonra peder beyden azarı işitince geçti tabi:KK37: Ne işim varmış sınavlarım başlarken Urfa'da:rolleyes:
Canım çoooook geçmiş olsun Allah kimseyi annesinden babasından eşinden evlatlarından ayırmasın inşallah

Bende aynı şeyi düşünüyorum hatta yapcam da :)
58 i görür görmez yapıp bolca yemek :KK53:
Ben de 58 istiyor idim. Ama şu çatlayana kadan yeme olayı üçün 55 e düştüm. Tavsiye ederim. Yiyorum 1 hafta dana gibi ne istersem. Sonra accık dikkat. Hoop düşüyor gene:deli:

hoşbulduuuuk
gecmis olsun kuzucum babana bilmiyordum, sifalar dilerim :KK36:

Hemen patlat bi yalancı sütlaç (cennet hurmalı yulaf ezmesi:deli:)

Rabbim hakkında hayırlısını versin saydınım. Okudum burdan ama çok zaman geçmişti. Yazmayım dedim

Ahh malim ah. Nası özledim burayı... Formasyon bitti boşa çıktım dedim. Haftanın 4 günü iş. 3 gün evde olurum dedim. Dedm ama dersaneye yazılasım var. Bakalım...
Geceleri bi gelebilsem uçururuz senle inanıyorum. Bi de miucan gelir:bicak:
Amiiin kuzucum:KK200: ne gelirse Rabbimden raziyiz:dua:

yemek yedikk
bi elbiseden bahsedildi
nasıl giyiyon sen o göbekle dedi:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::mad::mad::mad:
:skandal:
Arkadaslar soylenmesi gerekenleri soylemisler zaten.bahar gelince tiril tiril.elbiseleri giyer suzulursun karsisinda
en iyisi kurutma makinası almak kışım çok zor :işsiz:
Benim de niyetim var.su anki evime biz zor sigiyoruz alamiyorum.zaten cocugun camasir isi hic bitmiyor.lazim bence de

Selamlar 7 takımın güzelleri :KK200:

Az sonra Cuma hedeflerini yazayım hele ... miu hatırlatıyordu hep...

gerçiii şimdi miu nun koyduğu hedefleri bulmam zaman alır :KK53::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık: iyisi mi ben koyayım hedefleri :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: hem yeni gelen arkadaşlar da benim hedeflerle tanışmış olup , miu nun değerini 1000 kat daha anlarlar :KK70::KK70::KK70::KK70:

Selamlar 7 takımın güzelleri :KK200:

Az sonra Cuma hedeflerini yazayım hele ... miu hatırlatıyordu hep...

gerçiii şimdi miu nun koyduğu hedefleri bulmam zaman alır :KK53::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık: iyisi mi ben koyayım hedefleri :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: hem yeni gelen arkadaşlar da benim hedeflerle tanışmış olup , miu nun değerini 1000 kat daha anlarlar :KK70::KK70::KK70::KK70:
Baa da öpücük goy:KK37:

Back
X