Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aranızda hala nolduğunu özelden yazmayan arkaaşlar var:KK12:

aaaa iğde gelmişşşşşşşşşşşşşş

iğde valla 2 gün nöbetçi menü okuyucu oldum ... bu akşam sende annem o görev :63::63: aaaa gebe kadınım ben ... hayır o değil ...okuduğumu canım çekiyor belki :KK53:

aaaa iğde gelmişşşşşşşşşşşşşş

iğde valla 2 gün nöbetçi menü okuyucu oldum ... bu akşam sende annem o görev :63::63: aaaa gebe kadınım ben ... hayır o değil ...okuduğumu canım çekiyor belki :KK53:
Taam Ausum çoh haklısın. Bir manim çıkmaz inşallah. Akşama okurum

Bugün 55.9 um. Bu civarlardayım kaç zamandır. bi spora başlasam tekrardan. Belim iyileşti diz kapağımı incittim O da iyi gibi ama güvenemiyom

Teşekkürler balım:KK200:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 55.9 müüüüüüüüüüüü ????

la sen 60 değil miydinnnnnnnnnnnnnn ? ne ara 55 e indin ?

o zaman hedef 58 evladım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Miuya temiz don götürecem kodeste lazım olur iyi düşünmüşüm de miii ? Miuuu bunu getiriyorum vaytımla değişik giyersiniz gayri:deli::deli::deli:
images.webp Dantel-seksi-itme-kadar-sutyen-seti-kad-n-i-ama-r-siyah-beyaz-arap-kad-n.jpg_640x640.webp

takılıyorum kuzum , herkes okusun işte ...senin menü yorumlarını aş erdim biraz sende arada oku bi tane
Kızsan da kabulüm Aus ana:KK200:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 55.9 müüüüüüüüüüüü ????

la sen 60 değil miydinnnnnnnnnnnnnn ? ne ara 55 e indin ?

o zaman hedef 58 evladım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Yav Urfadan döndüğümde 60 tım haniii. Dedim ya regl oldum. Yol ödemi gitti. Bişe yapmadım 56 küsur olduuum. Sonra da 3 gündür motoru bozdum su kaybından zaar 55.9 um:confused:
Sen 58 yap benim hedefi. Napalım Aus istiyor der zorlan yeriz artık:confused:

hoşgörmüşem matematiğim:KK60:

Hemen patlat bi yalancı sütlaç (cennet hurmalı yulaf ezmesi:deli:)

Rabbim hakkında hayırlısını versin saydınım. Okudum burdan ama çok zaman geçmişti. Yazmayım dedim

Ahh malim ah. Nası özledim burayı... Formasyon bitti boşa çıktım dedim. Haftanın 4 günü iş. 3 gün evde olurum dedim. Dedm ama dersaneye yazılasım var. Bakalım...
Geceleri bi gelebilsem uçururuz senle inanıyorum. Bi de miucan gelir:bicak:
Allah kolaylık versin canım.Geldiğin zaman şenlendiririz ısıtırız ortamı ayıp ediyon sen yeterki iste:KK53:

Back
X