Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamlar 7 takımın güzelleri :KK200:

Az sonra Cuma hedeflerini yazayım hele ... miu hatırlatıyordu hep...

gerçiii şimdi miu nun koyduğu hedefleri bulmam zaman alır :KK53::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık: iyisi mi ben koyayım hedefleri :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: hem yeni gelen arkadaşlar da benim hedeflerle tanışmış olup , miu nun değerini 1000 kat daha anlarlar :KK70::KK70::KK70::KK70:
Benim aklımdakiii hedefimm:KK31::KK31::KK31:

Sarayca Sarayca ben sabah +300 gördüm ya :KK43: bisküvi yedim zaar ondan galiba, spora dönüş lazım çok moralim bozuldu :KK43:
telafi edersin sen kuzum, bende öyle yapıştı kaldı aynı kilodayım bakalım yarına ne olacak, sporda yapamıyorum ama inceldiğimi hissediyorum , bu nedenle iyi tarafından bakalım:KK60:

Son düzenleme:
bence diyorumki artılarımızı dillerndirmeyelim.perşembe tüm kozlarımız oynayarak tartıldıgımız için öyle şimdi artı neyin deyince etkileşiyoruz.ödemdir onlar ödem siz yağ yakmanıza bakın perşembe içeriz suları kaynatırız maydanozları bişeycik kalmaz.

bence diyorumki artılarımızı dillerndirmeyelim.perşembe tüm kozlarımız oynayarak tartıldıgımız için öyle şimdi artı neyin deyince etkileşiyoruz.ödemdir onlar ödem siz yağ yakmanıza bakın perşembe içeriz suları kaynatırız maydanozları bişeycik kalmaz.
Bana mı dedin kuzum:KK45:

artı mı, o nasıl bir şey ki:KK8: :rolleyes:

Back
X