- 24 Aralık 2017
- 1.775
- 6.648
- 108
Saol morti senin sporun yanında sönük kaldım ama idare etmortim menü süper doyurucu olmuş hemde spor da var harika tadındanyenmez aferim morti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol morti senin sporun yanında sönük kaldım ama idare etmortim menü süper doyurucu olmuş hemde spor da var harika tadındanyenmez aferim morti
canım üzülme vardır bir hayır Rabbim inşallah gönlüne göre bir kapı açaray kızlar çok canım sıkkın şirketin akibeti belli oldu ay sonu son yüzde 90
duygular şelaleee
Saol kuzumBibde meyvesi cok kuzun meyve = seker 5 tane meyve cok fazla olmus @Galatacocugu
Supet olmus
Listeli adadan incilerrr
Kizlar alintilamayi unuttugum menuler oldu diger arkadaslar yorumlamistir onlari da muhtemelen
yoğurt çorba salata şahane canımBenim akşam menü değişti ya
Patates kavurması marul cacik yapıcaktım yetismedi esim niyetli
Makarna (tabiki yemicem sacmalama)
Yogurt corba( 1küçük kase icerm)
Salata (en bolundan)
olsun morti sende iyisin sendeeSaol morti senin sporun yanında sönük kaldım ama idare et![]()
Dunku hatami telafi etmem lazmyoğurt çorba salata şahane canım
misafire çay götür getir koştur koştur eritDunku hatami telafi etmem lazm
Spor yapmam lazm aksamda misafrim var 4 gundur aksatıyorum
regli çılgınlığı bende hasta olmama rağmen grip hiç bir yiyecekten tat alamama rağmen canım tatlı istiyor regli gelmediBen de regl acligi ve tatli istegi ve sisligi(umarim tartidaki artinin sebebi odur) var cok fenayim.yemeyle doymuyorum resmen ve diyetin basindan beri ilk defa bu kadar direncsiz hissediyorum kendimi. O kadar sofralar cislar coslar atlattim az once arkqdaslara verdigim tatlidan yememek icin cok zor tuttum kendimi aglayasim geldi.niye boylw oldum bilmiyorum.
Valla boyle tencereyle pilavi kiloyla tatliyi yiyesim varregli çılgınlığı bende hasta olmama rağmen grip hiç bir yiyecekten tat alamama rağmen canım tatlı istiyor regli gelmedi![]()
Canim regl donemin ya bide artı çıkınca hayal kırıklığı ümitsizlik olabilirBen de regl acligi ve tatli istegi ve sisligi(umarim tartidaki artinin sebebi odur) var cok fenayim.yemeyle doymuyorum resmen ve diyetin basindan beri ilk defa bu kadar direncsiz hissediyorum kendimi. O kadar sofralar cislar coslar atlattim az once arkqdaslara verdigim tatlidan yememek icin cok zor tuttum kendimi aglayasim geldi.niye boylw oldum bilmiyorum.
senkiiii memelkette herşeyi elinin tersiyle ittin canım ..... çok canın ttalı istiyorsa varsa tarçın sıcak suyun içine bir çay kaşığı ucuyla at iç canım iyi gelecek hatta dur bende yapam reglinin gelmesinede işe yarar...Valla boyle tencereyle pilavi kiloyla tatliyi yiyesim var
menüyee geel .Fıstık gibi menü mortimin ortisi afiyet olsunmenü
sabah 10:10
2 yumurta haşlanmış
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek
ara
5 badem 5 fındık
akşam 16:00
kıymalı yumurta
1 kase yogurt
ara
1 portakal
2 lt su içildi ..Ausencia ve @MiuLego
spor yok maalesef
ortim @kelebekolacam
mortimalipina ve @MiuLego
teşekkürler canımmenüyee geel .Fıstık gibi menü mortimin ortisi afiyet olsun![]()