ben de malak gibi uyumuşum 13tü kalktığımda saat anca kahvaltı ettimSenle nevonun alintilarina yetişmeye calisiyomsen nabion
Kuzu akşam ne çorbası icicen?
Dinlenince inersin bebisim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de malak gibi uyumuşum 13tü kalktığımda saat anca kahvaltı ettimSenle nevonun alintilarina yetişmeye calisiyomsen nabion
sudegülnaz koymuş bizim isimler dururken.bizim bulduklarımız daha güzeldiDuriye'de olabilir![]()
Domates çorbası kuzum olmazmi kiSenle nevonun alintilarina yetişmeye calisiyomsen nabion
İs yerindeki arkadaşı öyle demiş demekki hamile gobegi
Biz demiştik zatenİsim için yardımcı olacaktık
![]()
Neeee hepfüt doğurmuş bile mi??? Az girmedim siteye olaylar olaylar.. adı da sudegülnaz mı??
Allah bağışlasın
![]()
napak sıkıntıdan kime saralım sana tabiki.
Hem bizim bulduğumuz isimler daha güzeldi![]()
yapma yeme kurabiye niye yiyon anam .gerisi geliyo bak hergün kurabiye yiyon kuzumAy umarım öyledir
Bir de gece bit kurabiye yedim yemez olaydımmm wallahi yenicem bugün
![]()
Hoşbulduk canım
Çeyrek ekmek arası donermiCinsyeti de belirledik
Ne taksak çeyrek mi![]()
heh afferim.
yaaaa dogurttular beni
Dürriyegül olsun![]()
ben de malak gibi uyumuşum 13tü kalktığımda saat anca kahvaltı ettim![]()
Az iç bari kuzu, akşam 19:00 da yapıyorsun ya ondan dedimDomates çorbası kuzum olmazmi ki![]()
İs yerindeki arkadaşı öyle demiş demekki hamile gobegi
ben elendim bugün regli oldum orticimaaaa kızlar tabi siz beni tanımıyorsunuz.bende gebelik virusu var hemen bulasıyor,bi kere bulundugum takımda aynı anda 4 kişi gebelikten ayrıldı.
buraya başladıgımdan bu yana 4 kişi ayrı zamanlarda gebelikten ayrıldı.
dün gecede kendimi hamile gördüm rüyamda demekkiiii aramızda yeni bir gebe var hadi bileleim bakalım bu kim?
malipina
ada81
hepfit
Bonus @masumm
ada81 .................................
benden pasaaaa kızlar tabi siz beni tanımıyorsunuz.bende gebelik virusu var hemen bulasıyor,bi kere bulundugum takımda aynı anda 4 kişi gebelikten ayrıldı.
buraya başladıgımdan bu yana 4 kişi ayrı zamanlarda gebelikten ayrıldı.
dün gecede kendimi hamile gördüm rüyamda demekkiiii aramızda yeni bir gebe var hadi bileleim bakalım bu kim?
malipina
ada81
hepfit
Bonus @masumm
ada81 .................................
Sen ne doktorusun cnmiş yerindede en az hasta sayısı benim ama en cok gebe bende var![]()
Aynen ya hiç beğenmedimsudegülnaz koymuş bizim isimler dururken.bizim bulduklarımız daha güzeldi![]()
çamış gibiAkşam nasıl uyuycan sen
Az iç bari kuzu, akşam 19:00 da yapıyorsun ya ondan dedim
Sende mi![]()
Evet evet altın mı takacaktık zannetilerÇeyrek ekmek arası donermi![]()
Tamam kuzum minnak bir kase içiyim o zmnAkşam nasıl uyuycan sen
Az iç bari kuzu, akşam 19:00 da yapıyorsun ya ondan dedim
Sende mi![]()