Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aaaa kızlar tabi siz beni tanımıyorsunuz.bende gebelik virusu var hemen bulasıyor,bi kere bulundugum takımda aynı anda 4 kişi gebelikten ayrıldı.
buraya başladıgımdan bu yana 4 kişi ayrı zamanlarda gebelikten ayrıldı.
dün gecede kendimi hamile gördüm rüyamda demekkiiii aramızda yeni bir gebe var hadi bileleim bakalım bu kim?
malipina malipina ada81 ada81 hepfit hepfit @Bonus Nare83 Nare83 ada81 ada81 .................................

Ben olamam:KK70::KK70::KK70:

heh afferim. Nevreste Nevreste senin bulduğunu koydu isim anasısın artık bebeğin her sorumluluğu senin :KK70:

Nevo dişi çıkınca diş hediği senden:KK70::KK70:

iş yerindede en az hasta sayısı benim ama en cok gebe bende var:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Menüm
Sabah 11.00
2 yumurtadan omlet
Domates peynir 7 zeytin
Maydanoz tere roka
1 dilim tb ekmeği
1 bardak şekersiz çay
Ara 16.30
1 mandalina 5 badem
Akşam 19.00

Yarım tavuk göğsün den salata
1 kase domates çorba
2 litre su
1 litre maydonoz limon kaynatılmış su
Gece
Pul biber limonlu yoğurt
Spor
3 mil leslie
30 dkk bölgesel hareket
@Ausencia @Ytmz ada81 ada81
Ve tüm 7. Takım
Vayyy çok güzel

ayy yuvarlak yuvarlak geliyorlar ben hamile bayanları görünce hemen karınlarına dokunup bebişler sevesim var :KK66::KK70::KK70:
ben bebeklere bitiyorum kokulu kokulu misss missss.ahanda sinyal yolladım takıma ....
bu arada teste 2.cizgi hayalet gibi olsa bile pozitiftir.
benim oğlanda teste bakttım yok dedim attım kenara sonra çöpe atayım diye elime aldım ışığa denk geldi sanki orda bi çizgi daha var,eşime sordum sence burda kaç çizgi var 2 gibi dedi şimdi kendileri 7 yaşında

ben bebeklere bitiyorum kokulu kokulu misss missss.ahanda sinyal yolladım takıma ....
benim oğlanda teste bakttım yok dedim attım kenara sonra çöpe atayım diye elime aldım ışığa denk geldi sanki orda bi çizgi daha var,eşime sordum sence burda kaç çizgi var 2 gibi dedi şimdi kendileri 7 yaşında

Ooo daktırım 4. Geliyor olmasin:KK53:

aaaa kızlar tabi siz beni tanımıyorsunuz.bende gebelik virusu var hemen bulasıyor,bi kere bulundugum takımda aynı anda 4 kişi gebelikten ayrıldı.
buraya başladıgımdan bu yana 4 kişi ayrı zamanlarda gebelikten ayrıldı.
dün gecede kendimi hamile gördüm rüyamda demekkiiii aramızda yeni bir gebe var hadi bileleim bakalım bu kim?
malipina malipina ada81 ada81 hepfit hepfit @Bonus Nare83 Nare83 ada81 ada81 .................................

ay benn olmiyim yaaaaa
reglimeee 2 gün var benimde

ama içimde bir kıs dogurmaaaa istegi var ne yalan söylüyüm
ama hayat şartları zor olmaz artık

bende çok seviyorum o kokuları mis mis :dua::dua::dua: şükür sebepleriiiiiiii :dua::dua::dua::dua:
maşallah oğluşuna izini belli etmeden gelmiş ;) ben kızıma reglimin 13 gün gecikince öğrendim bir bayram sabahı eşim namaza gitti ben namaz kıldım dua ettim tam geri yatacaktım kiii bişey beni dürttü kalk test yap diye 3 gün önce yapmıştım negtifti çünkü kalktım test yaptım ve çizgiler göründüüü :cry::cry::cry::cry: Rabbim isteyen herkese versin çok duygulandımmm :cry::cry:

Gül'ü sen kondurdun:KK70:
Tam olsun dedim:KK70::KK70::KK70:

bende çok seviyorum o kokuları mis mis :dua::dua::dua: şükür sebepleriiiiiiii :dua::dua::dua::dua:
maşallah oğluşuna izini belli etmeden gelmiş :KK66: ben kızıma reglimin 13 gün gecikince öğrendim bir bayram sabahı eşim namaza gitti ben namaz kıldım dua ettim tam geri yatacaktım kiii bişey beni dürttü kalk test yap diye 3 gün önce yapmıştım negtifti çünkü kalktım test yaptım ve çizgiler göründüüü :cry::cry::cry::cry: Rabbim isteyen herkese versin çok duygulandımmm :cry::cry:
Ada bi kardeş yapaydin keşke ya:KK23:

maşallah oğluşuna izini belli etmeden gelmiş :KK66: ben kızıma reglimin 13 gün gecikince öğrendim bir bayram sabahı eşim namaza gitti ben namaz kıldım dua ettim tam geri yatacaktım kiii bişey beni dürttü kalk test yap diye 3 gün önce yapmıştım negtifti çünkü kalktım test yaptım ve çizgiler göründüüü :cry::cry::cry::cry: Rabbim isteyen herkese versin çok duygulandımmm :cry::cry:
bayram hediyesi ne güzel.

Back
X