Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende çok seviyorum o kokuları mis mis :dua::dua::dua: şükür sebepleriiiiiiii :dua::dua::dua::dua:
maşallah oğluşuna izini belli etmeden gelmiş :KK66: ben kızıma reglimin 13 gün gecikince öğrendim bir bayram sabahı eşim namaza gitti ben namaz kıldım dua ettim tam geri yatacaktım kiii bişey beni dürttü kalk test yap diye 3 gün önce yapmıştım negtifti çünkü kalktım test yaptım ve çizgiler göründüüü :cry::cry::cry::cry: Rabbim isteyen herkese versin çok duygulandımmm :cry::cry:
Amin cnm insan hissediyor bende bi gün oturuyorum daha regl olama 1 hafta falan var bi ağlama geldi dedim benim bebeğim olacak hissettim resmen ya :KK19:

Menü maşallah bomba

Dolma bulgurlu inşallah(diyene bak:KK45:)
Öğün saatlerini de yaz bi dahakine kuzum kaptan ister çünkü
Afiyet olsun
Vallahi pirincli 1 tane 1 birtane bulgurlu saatlerim sizinle.uyuşmuyor cano o yüzde yazmıyorum ama yatmadan 4 saat önce yemek.olayı ara öğünler bitiyor sadece su iciyorum:işsiz::işsiz::işsiz:

ben bebeklere bitiyorum kokulu kokulu misss missss.ahanda sinyal yolladım takıma ....
bu arada teste 2.cizgi hayalet gibi olsa bile pozitiftir.
benim oğlanda teste bakttım yok dedim attım kenara sonra çöpe atayım diye elime aldım ışığa denk geldi sanki orda bi çizgi daha var,eşime sordum sence burda kaç çizgi var 2 gibi dedi şimdi kendileri 7 yaşında
Hiç görmedik ikinci çizgiyi.:eek:
ama bi düşük yaptım sanırım.yani öyle tahmin ediyorum :eğlence:

Back
X