- 24 Aralık 2017
- 1.775
- 6.648
- 108
Kendini fazla özletmeBen gidem az temizlik yapim yarın herif izinli,sonra spor.yemek falan derken akşama görüşürük![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini fazla özletmeBen gidem az temizlik yapim yarın herif izinli,sonra spor.yemek falan derken akşama görüşürük![]()
Türkan olabilir :)aaaa kızlar tabi siz beni tanımıyorsunuz.bende gebelik virusu var hemen bulasıyor,bi kere bulundugum takımda aynı anda 4 kişi gebelikten ayrıldı.
buraya başladıgımdan bu yana 4 kişi ayrı zamanlarda gebelikten ayrıldı.
dün gecede kendimi hamile gördüm rüyamda demekkiiii aramızda yeni bir gebe var hadi bileleim bakalım bu kim?
malipina
ada81
hepfit @Bonus
Nare83
ada81 .................................
naapim ben seviyom sarmaş dolaş.anamlara ananemlere gittim mi onlar oturur ben göbüşlerine sarılırım yumuş yumuşKısaca tüm karılara bayılır![]()
tamam akşam burdayım.beni özleyin anacıım baaaayKendini fazla özletme![]()
Kaç beben var cnm
sağol canım.
seni bi hatırlıyorum safronbolu ile ilgili demekki sevdigini yazmışsın
ne güzel istediign yerde yaşıyorsun
eşimin arkadaşıda çok begeniyor orayı
anneye allah rahmet eylesin ablacım bol sabırlar sanada
inş bir gün yolumuz düşerse neden olmasın
Sevgi pıtırcıgi resmennaapim ben seviyom sarmaş dolaş.anamlara ananemlere gittim mi onlar oturur ben göbüşlerine sarılırım yumuş yumuş![]()
Maşallah canım sen buyutmussun bilem ikiz sanırım
iki tane oglum var canım
9 yaş
canım ceviz suyu iyi değil.fitik asit içeriyor.baklagilller ve tohum cinsi kuruyemişlerin suyu iyi değil.hazımsızlık vs yapıyor.Geceden ceviz koyuyorum.suya sabah uyanınca iciyorum.. bazen 1.litre suya maydonoz yesil. Elma tarcin koyuyorum.geceden detox suları hazırlıyorum gün boyu iciyorum dukan bira vs![]()
bayılırım utangaç karılara![]()
Seni de sararım gel kaç kilosun ezmiyim seni![]()
cesur karılara da bayılırum![]()
Ooo karşı atakBende bayılırım yafrummmmm![]()
Türkan olabilir :)
Biz de hastaneden geldik.Vazgectik ameliyat isinden ileri tarihe erteledik.bakalim ne zaman yaptiririz
Bitmeyen misafir yapmışlar
Bu haftam misafir + misafirlikle gecti
zaten ben onu demek istedimmm dolaplara yerleştirsinnnn
hoşgeldin aramızahoşbulduk canımm![]()
zaten ben onu demek istedimmm dolaplara yerleştirsinnnn![]()
![]()
hoşgeldin fitimm inşallah canım 1. Hedefe ulaştım 2. Hedefte inşallahHedefi degistirmissin, ooo minnoş mu olucan sen bakim![]()
harika menü mortim doyurucu ve hafif afiyet olsun sporada bayıldım bende yazarım şimdi dün akşam da yaptım spor 30 leslie 30 jilyanMenüm
Sabah 11.00
2 yumurtadan omlet
Domates peynir 7 zeytin
Maydanoz tere roka
1 dilim tb ekmeği
1 bardak şekersiz çay
Ara 16.30
1 mandalina 5 badem
Akşam 19.00
Yarım tavuk göğsün den salata
1 kase domates çorba
2 litre su