Hadi bakalım inşaallah sana güveniyoruz.Kaçamak yok.Temammm . Daha cumaya çok var. Ben daha 4 gün yurucem sabhları 10 dk 10 dk da olsa erkenden meto calisirsa gelir bence 1000 eksı. Bi de bu regl şişkinliği varsa o da iner inşallah .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım inşaallah sana güveniyoruz.Kaçamak yok.Temammm . Daha cumaya çok var. Ben daha 4 gün yurucem sabhları 10 dk 10 dk da olsa erkenden meto calisirsa gelir bence 1000 eksı. Bi de bu regl şişkinliği varsa o da iner inşallah .
İyi geceler sanadaiyi geceler tatlı rüyalar
![]()
Hadi bakalım göreceğiz.Yapmiciimm
Allahım ters psikoloji ile yarıyor nevo yuppiieeee
![]()
Şiiiişt kız ikimiz şu gurupta en çok kaçamak yapan ikiliyizNeeeeee![]()
Beni Allah'tan tarifler pek etkilemiyor.Bünye alışık.Doğal tatlılardan zarar gelmez.Ölçülü yiyebilirsinAynen nevoşum. Yarışmaya baktım bugün. Tatlı krizine girdim. Leptin çalışsın diye ara yapmadım. Aksamdan sonra kakaolu muz yiyeyim tatlı isteğini bastırsın dedim. Ama bu kez de düşündüm cumaya eksi mi kazandırır artı mı.. Yiyemedim yani.
Belki yarın yerim![]()
GöreceğizHadi bakalım göreceğiz.![]()
Uyudum ben
Göreceğiz
Sen de bak bakalım mutfakta birşeyler kalmış mı gece atıştırmalık
Çayın yanına çekirdek de ne güzel gider demi?
![]()
Bisı demioyim ben . Gené aynı muhabbet. bu 3. Mezun luk olacak benim için bu takımda . Yediğimé değil. Verdiğim kiloya bakın derim her hafta. İnşallah metammm beni yari yolda birakmaz tabi deBenim uzun süre diyet yaptığım zamanlarda oldu. Ama ben çok çok nadir kaçamak yaptım nevoş. Böylelikle uzamadan bitiyor süreç.
Veronun durumu ayrı. Bir ara o kadar lafa rağmen hergün bal kaymak yiyordu. Bu ara gözleme Faslı başladı. Vaytın dil döktü o kadar. Öğle ara yap akşam meyve kurusu yeme diye. İnatla yani inatla devam ediyor. Ben anlamıyorum.
Burda çaba harcayan insanların da haklarına girmememiz gerektiğini düşünüyorum.
Ama cnm pilavlar dolmalar.. üstelik çok yemişsinYok arti gelmem biliom kendmi miumu uzmemde o yönde ama bireysellik falan dediydi miucan o olmaz işte kalırım eksi 500 ile
Yok dolma 5 tane . Hani içi pilav gibi dedimdi. Ay deme öyle inşallah olmazzzAma cnm pilavlar dolmalar.. üstelik çok yemişsin![]()
Cnm madem senin demenle iyi bir metan var .. kaçamak yapmana rağmen kilo verebiliyorsun.. madem öyleee... bi ay falan dişini sıkıp hemen istediğin kiloya gelip korumaya geçsenYok dolma 5 tane . Hani içi pilav gibi dedimdi. Ay deme öyle inşallah olmazzz![]()
He ya benim bugün nurtopu gibi bi Ülker çikolata (bi kare ) günahım var. Sana laf edemem . Seni de saklayamam amma.Şiiiişt kız ikimiz şu gurupta en çok kaçamak yapan ikiliyiz
Bari biz birbirimizi ispiklemeyelim, arada kaynasın diye uğraşıyorum çaktırma