- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee doğru görmüşüm menün çok güzel de akşam menü dışı yediklerin olmadı.bak ben kaç kere bisküvi gofret çekirdek reddettim bu akşam hele o hindistan cevizli hoşbeş buram buram koktu herif yanımda yerken.hatta canım tatlı çekti çayın yanına kuru incir fındık falan mı yesem dedim yemedim.bi tontiş olarak benim seni eleştirmem çok ironik oluyo biliyom
hee ben sandım gece yedinYok yahu ara 1 muz yazmıştım ya onun yanına erikle ceviz aa bir de mandalina yedim
Oh iyi yemişim bugün
![]()
hee ben sandım gece yedin
problem yok o zaman
ilgi istiyosan söylemen yeterli şekerli ay çöreğim![]()
Tamam malim ne demek sen , herkes eleştirsin diye yazdım zaten.hee doğru görmüşüm menün çok güzel de akşam menü dışı yediklerin olmadı.bak ben kaç kere bisküvi gofret çekirdek reddettim bu akşam hele o hindistan cevizli hoşbeş buram buram koktu herif yanımda yerken.hatta canım tatlı çekti çayın yanına kuru incir fındık falan mı yesem dedim yemedim.bi tontiş olarak benim seni eleştirmem çok ironik oluyo biliyom
sen zayıfsın ama sonuçta hedefin var.dikkat et kuzum yediklerine![]()
SEn meleksinatladığım menü yok sanırım .olanları hallettim.
aferim bana![]()
Kızamıyorum1 tane kurabiye yedim
![]()
Ben dovsem de utanmiyorsun ki bendenEvet ben de inanamadım kendime ama geliyorum galiba
Ay bana gereken senin gibi bir rakipmiş galiba, hepfit çok insaflı hemencik bana yumuşuyor
![]()
Bide veroyu gorBen dovsem de utanmiyorsun ki benden![]()
Günaydın tatlı melegimGünaydın..
Günaydın canım ♡♡♡♡Günaydın..
Nasıl oldun??Günaydın
Ablama kahvati hazırlıyorum![]()
kahvaltı nerdeee
öğlen akşam güzel ama kahvaltı niye yok.![]()