- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
Meme uçlarına nokta bile koymuşBu ilk denemeydi o yüzden güzel olmadıEki Görüntüle 2120001

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meme uçlarına nokta bile koymuşBu ilk denemeydi o yüzden güzel olmadıEki Görüntüle 2120001
Allah'ım şimdi gideceğim diğer tarafaBu ilk denemeydi o yüzden güzel olmadıEki Görüntüle 2120001
üç gün yemiştik pastayıDoktora gittik cnm.. ilaç kullanıyo şı an..
Yok kız ne kadar morti olsakta biz bi takımız. Hepimiz verelim ama en çok ben :))
Cnm normalde de ben çok az tuz kullanırım.. yumurtaya bile atmam . Yemeklere de az atarım
ALLAHIM lunyam hemencecik -1 ile iyileşsin.. cnm ben hasta olunca hemen zayıflarım aslında..
Ben yenerim inş duası..
Aşkolsun miucan.. ben ne kadan iyi niyetli temiz kalpli bi insanımtemiz kalbimin kurbanı oldu lunya :))
Gezdir kızz. Zati kadın garibim ni rahat edemedi geldi geleli..
Kız ne matrak bi karısın ya.. sen şimdi o totosun yarısını yemişsindir.. onlarda direk popona yağ olarak gelmiştir :))
Bu ilk denemeydi o yüzden güzel olmadıEki Görüntüle 2120001
Göbek deliğini de yapman gözümden kaçmadıBu ilk denemeydi o yüzden güzel olmadıEki Görüntüle 2120001
Benim annem genel izleyicidir, hep bakarkızz anneye niye gösteriyon
![]()
hee köşeli oldu.o da niye,büyük tepside pişirip yuvarlak kesmiştim ondan öyle bi acaip olduAllah'ım şimdi gideceğim diğer tarafa
Meme accuk yuvarlak olaydı iyiydi![]()
daha yukarı bak zenci popolu pasta var o daha güzelGöbek deliğini de yapman gözümden kaçmadı
Mali Memik pasta yapmış
![]()
Ben çok seviyorumŞu muhallebimsi şeyi sevmiyorum
Akşam menün efsane![]()
Hahhaaaaadaha yukarı bak zenci popolu pasta var o daha güzel
Malinin msjlarına girHahhaaaaa
NErde ay geçmiş yapmayı bıraktım gece bakacağım
Kız mali sende tatlı yarışmasına katılsana... zenci popolu muhallebi.. atarlar seni siteden :))utandım kadına karşı![]()
![]()
![]()
bugün atmazlarsa iyiKız mali sende tatlı yarışmasına katılsana... zenci popolu muhallebi.. atarlar seni siteden :))
Hiç utanacak birşey yok, ben utanmıyorumutandım kadına karşı![]()
![]()
![]()
anneye saygılarHiç utanacak birşey yok, ben utanmıyorum![]()
![]()
Kız mali sende tatlı yarışmasına katılsana... zenci popolu muhallebi.. atarlar seni siteden :))