- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olma mı?? Diyet sütlaç :))Az şekerli az pirinçli sütlaç mı olur![]()
Bazı öğünlerde doymuyorumAyy ne güle az az . Doyuyoran alâaaaaa
Amaninnn şu An aç olmalisiinnnMenü
Sabah(6:30-7:00) : 2 haşlanmış yumurta ve Yeşilçay.
Öğle(12:30) : ton balıklı salata ve keten tohumlu yoğurt (salata sadece aysberg ile yapıldı)
Akşam (18:00) : 1 kase yoğurt çorbası.
Su: 2 lt.
@MiuLego
hippotalamus
Mortim ile arama girmeyinFloweroflife kesınlikle hayir
Memikli olan buruşuk kız. Bu sene daha iyisini yapmayı deniyimMaliii memeli olan felaketiyi ki zirvede bıraktın aklıma çok fena fikirler geldi tövbe estağfurullah
![]()
Koruma için sanki miktar az . Bilmem ben gerçi sizin gbi siz daha iyi anlionuz bu işlerdenBazı öğünlerde doymuyorum
Ama doyarsam kilo veremiyorum.
Zaten korumadayım ama daha fazla almak istemiyorum![]()
Denişik tariflerin var ilginçlersaol tatlım. onu ben yaptım. amaranthı öğüttüm un haline getirdim. amaranth, kinoa gibi bir tahıl. boyut olarak daha da minik. neyse içine yumurta kırdım, sarımsak rendesi, baharat, tuz ve az zeytinyağı. sonra incecik kağıt gibi düzleştirip tepside fırında pişirdim. kraker oldular.
Gelmedi kan vermeye uyuzBen yine izleyemiyorum
Baharın hayatı o uyuzun ellerine mi kaldı fragmandan gördüm![]()
Olmamış az olmuş begenmedim
Ağlatacak mi yine beni
Hoş geldin elif(nickinden çıkardım
)
Bak sana bir şarkı armağan ediyorum ama kapınızdan kovsam seni... bölümünü
Aaa ben haftada 2 demet aliom bitio. Slataa ya mutlaka koyarım . Iyeşillik süt yapar Die. .hım. az yi yu im bariMaydonoz emzirme döneminde fazla tüketilmemesi lazım cnm.. sütü azaltıyo.. bende emziriyorum araştırdım onun için.. iyi değil...
RomantiktiYok kız normaldi bu bölüm
Noldu kız
Ne izliyonuz kadın mı??Romantikti![]()
Tamam canım ne kadar düşüncelisintevafuk55 menü az canim ya da çok yee
HeeeNe izliyonuz kadın mı??
Milletle dalga gecer gibi. Reklam Reklam . Peeehhh. Bitti zaarGelmedi kan vermeye uyuz
Bende izliyorum da romantik bişi göremedim :))
İntihar etti kesin salak...Milletle dalga gecer gibi. Reklam Reklam . Peeehhh. Bitti zaar
Bitti bitti ne gerek varsa tekrar tekrar son sahneyi göstermeye. Yemiyoz artıkMilletle dalga gecer gibi. Reklam Reklam . Peeehhh. Bitti zaar