Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar resmen uykudan bayilmisim.yemekten sonra koltukta otururken yarim yamalak girmiaim sobra aman cocugun ilac saati gelsin sonra onu yatirinca onun yanina bayilip kalmisim kendi ilacim icin alarm caldi oyle kalktim salona geldim tekli koltukta tünemiş uyumusum yine.zar zor kalkip yarin.icin viseyler hazirladim az önce oglimu yedirdim simdi babasi havasini veriyo ben de direk yatis leslie yapacaktim guya oglani uyutunc yalan oldu.Yarin bosluksuz 9 saat derse gircem eve saglam gelirim umarim.Bi de bi akrabamiz kalp krizi gecirmis doktorlar umutsuz konusuyolarmis gencecik adam 3 cocugu var en kucugu daha 9 aylik.Rabbim cocuklarina bagislasin inşallah.
Bana müsade herkese iyi geceler

Spor bildirimi
15 dk bolgesel=45 puan
Fazlasi olamadi bugun
@MiuLego begum75 begum75

Kızlar resmen uykudan bayilmisim.yemekten sonra koltukta otururken yarim yamalak girmiaim sobra aman cocugun ilac saati gelsin sonra onu yatirinca onun yanina bayilip kalmisim kendi ilacim icin alarm caldi oyle kalktim salona geldim tekli koltukta tünemiş uyumusum yine.zar zor kalkip yarin.icin viseyler hazirladim az önce oglimu yedirdim simdi babasi havasini veriyo ben de direk yatis leslie yapacaktim guya oglani uyutunc yalan oldu.Yarin bosluksuz 9 saat derse gircem eve saglam gelirim umarim.Bi de bi akrabamiz kalp krizi gecirmis doktorlar umutsuz konusuyolarmis gencecik adam 3 cocugu var en kucugu daha 9 aylik.Rabbim cocuklarina bagislasin inşallah.
Bana müsade herkese iyi geceler

Spor bildirimi
15 dk bolgesel=45 puan
Fazlasi olamadi bugun
@MiuLego begum75 begum75
Ay çok üzüldüm . Allahım sağlık versin. Yavrularınâ bağışlasın .
.sen de dinlen güzelce. Hasta düşme. İyice .. anneler hasta olursa bebekler iyileşemez

Hoşgeldin ... şükür geldin aramıza elif :KK66:
Cok tesekkürler tatlım..sonundaaa.şükürr;)

Mayıs da dikime başlancak ama model belli canım
Hayırlıolsun..mutlulukla giy..içine sinsin inş canım...
Ay nerde nerde ben ne kaçırdım?
Hoşgeldin aramıza
:KK200:
Bir de bir istekte bulunabilir miyim mahsuru yoksa avatar resmî koyar mısın vaktin olunca daha kişisel oluyor
:KK23:
Tabiki nerden yapılıyosa bi bakaym hemn yapmya calısayım;)
Canimmmm hoşgeldin. .meslektasiz demek:KK54::KK5:
Aaaölemi..senn brans neydi canımmm?
Neden olmasın bi before after yaparim senin için :KK66:
Gercektenmiiiiiii;)ayycok isterim banada motivasyon kaynağı olurrrr..ayhh cok tatlısın...

Back
X