Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

4A655796-87CB-4803-83EE-1D0AF5EA45A9.webp

Cımayı bekliyorum aha beleeee

Floweroflife Floweroflife Kuzu GunesinKizi35 GunesinKizi35 'nı gördün mü? 158 boy 45 kiloymuş:110: kıskanmadım ki:KK42:

Oyyy maşallah diyelim,gençtir o genç
:deli::deli:
GunesinKizi35 GunesinKizi35
Yaş kaç canım?
:KK69:
Biz de olcaz kiiiii
:mad:

Cok tesekkürler tatlım..sonundaaa.şükürr:KK66:

Hayırlıolsun..mutlulukla giy..içine sinsin inş canım...

Tabiki nerden yapılıyosa bi bakaym hemn yapmya calısayım:KK66:

Aaaölemi..senn brans neydi canımmm?

Gercektenmiiiiiii:KK66:ayycok isterim banada motivasyon kaynağı olurrrr..ayhh cok tatlısın...

Çok teşekkür ederim elfkkk elfkkk kızlar bu arada şunu düzelteyim 45 kilo ile takımdan ayrıldım şuan 48 kiloyum ben kendimi bildiğim için diyetten çıkar çıkmaz ona buna saldırınca çok kilo alıp moralim bozulmasın diye 45e düşüp 1 ay sonra tekrar 48 oldum çünkü diyetten sonra mantılar börekler pastalar kekler takıldım desem yeridir eee onlarda malum kilo yapıyor zaten 45 kilo olmak yakışmıyorda bence çünkü benim direk yüzüm çkiyor yüz kemiklerim çıkıyor amacım 48i koruyup bölgesel incelmek yani :KK49::KK49: bu arada bende geçen yaz başı diyete başladığımda 158 boya 62 kiloydum bilin istedim isteyince her şey oluyor :halay: Günaydınlar bu arada ben kahvaltımı yaptım birazdan işe kaçacağım :KK76::KK76: He birde bu arada 25 yaşındayım

Çok teşekkür ederim elfkkk elfkkk kızlar bu arada şunu düzelteyim 45 kilo ile takımdan ayrıldım şuan 48 kiloyum ben kendimi bildiğim için diyetten çıkar çıkmaz ona buna saldırınca çok kilo alıp moralim bozulmasın diye 45e düşüp 1 ay sonra tekrar 48 oldum çünkü diyetten sonra mantılar börekler pastalar kekler takıldım desem yeridir eee onlarda malum kilo yapıyor zaten 45 kilo olmak yakışmıyorda bence çünkü benim direk yüzüm çkiyor yüz kemiklerim çıkıyor amacım 48i koruyup bölgesel incelmek yani :KK49::KK49: bu arada bende geçen yaz başı diyete başladığımda 158 boya 62 kiloydum bilin istedim isteyince her şey oluyor :halay: Günaydınlar bu arada ben kahvaltımı yaptım birazdan işe kaçacağım :KK76::KK76: He birde bu arada 25 yaşındayım
Benim boy 158 kilo 56(62 den düştüm), ben de 48 i cookkkk istiyorum :mad::mad:

Seni aramızda görmek çooook güzel minnağım:KK60::KK74:

burada benimle ilgilenmeyen bir Miumiu var:KK14::63::KK64::mad::mad:
Bak üstttekini mesajını gördüm bir mutlu oldum . Dedim alıntılayım da az sarıp sarmalayım meğer bir altta bana sitem varmış:deli:gel hele sitemli yerlerini de öpeyim :KK200:

Günaydın bebislerr.Dolmustayim:kusmuk:
Günaydın bernaaaaam:KK36:
Dolmuşta telefona bakma miden bulanır:p

Back
X