Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu burdan alın normal değilHerkes sadece beni sevsin istiyorum
Sevmeyenleri bu dünyadan temizlemek istiyorum
Sensin psikopat
Senin kilon kaç ki ?
Hunilerimiz uzaydan görülüyor çiçeeaaaaaaam ne normalliğiBunu burdan alın normal değil![]()
Senin hallerin gelmiş güzelim.Uykum var halsizim sabah sabah kocamla tartıştım sinirimi bozdum bi de sen solundan kalktin heralde dedi gitti.
9 saat derse gircem nasil ayakta durcam bilmem.bogazim da aciyo.haftasonu regl olcam ben de diyorum neden doymuyorum..tatli isteğini soylemiyorum artik..
Ay şu gün bi gecsin lutfen..
Akşam eşinle halledersiniz canom üzülmeUykum var halsizim sabah sabah kocamla tartıştım sinirimi bozdum bi de sen solundan kalktin heralde dedi gitti.
9 saat derse gircem nasil ayakta durcam bilmem.bogazim da aciyo.haftasonu regl olcam ben de diyorum neden doymuyorum..tatli isteğini soylemiyorum artik..
Ay şu gün bi gecsin lutfen..
Hunilerimiz uzaydan görülüyor çiçeeaaaaaaam ne normalliği![]()
Annem yanıma geldi diyor susuyorum sen gerisini anlaSenin kilon kaç ki ?
Ben 55.4 düm dün ...
Şaka dimi, kızım sen benden zayıftın.Annem yanıma geldi diyor susuyorum sen gerisini anla![]()
keşke benim olsaaaaaaBel 66
Popo 95![]()
Ohhhhh şükür handemmmheyyyy günaydın kuzucuklarım
kendimi çok iyi ve hafif hissediyorum.Ne alakaysa bu kiloyla hafiflik ama şişliğim inmiş gibi
@MiuLego
dünki menüm
sabah 2 yumurta
5 kaşık lor
50 gr yulaf ve yarım su bardağı süt
3 zeytin
öğlen
1 çay tabağı büyüklüğünde göğüs eti
bol zeytinyağlı yeşillikli salata
akşam
7 hurma
1 kase yoğurt
2 litre su
@masumm
O kadar çok erötük pasta paylaştı ki libido yükseldi tabi .... geç yattıysa zaaaarrr uyanamiyor hellammmMalim gelsin nerde mali![]()
Bel göbek deligindenmiBel 66
Popo 95![]()
Sen
Sussana sen yaŞaka dimi, kızım sen benden zayıftın.
Bilerek aldın dimi kilo sen![]()
Ohhhhh şükür handemmm
Yahu bir haftaya çoook daha hafif hissedeceksin
Dün tüm gün detoks yapsan küsecektim ki yapmadın harikasın
Hafif geçirmişsin elbet inecek ödemler
Gelsin eksiler gitsin ödemler![]()