Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daha bu sabah kaptan sana listeye hazirlan demedi mi boyle mi hazirlaniyon:KK11:
Dengelerim insaAllah ogrtmenm vurma
:KK23: cokmu yedmki 2 kasikck koydm mantisndan toplasan 5 tanemantisi vardi vallahi
1 kasikcik bulgur pilavndanda bise olurmuki saat daha erkencik :KK22:

Kızlar komşuya halama çıktım.. kahve ile profiterol ikram ettiler ki en sevdiğim tatlı sayılır.. kahve içmiyim dedim malum regl kesiyo.. tatlıyı da yemiyim diyetteyim dedim.. çubuk tarçını kaynar suya koyduk onu içtim ..
harikasın be can hippo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Ben de adaçayı içiyorum hem boğaz hem adet için :kusmuk:
oh şifa olsun kuzucuğuma:KK19:
@MiuLego
Sabah tartıda güzel bir rakam gördüm
:21:
Regl ödemleri iniyor hissediyorum
Bügün belim de iyi tempolu yürüyüş yapacağım parkta, koşu için daha tam iyileşmedim, ip de atlamaya çalışıcam
Bir de sabah karın kaslarımı gördüm sanki hafiften
:KK57:
ay ne güzel şeyler duyuyorum ayyyyyyyyyy:KK71:
@MiuLego kaptanim dün gece 2 kalktım kendimle mucadmüc Edip yattım 3.5 yine uyandım fakat busefer yenik düştü m kaçırdım
Bununla cidfi mücadele etmem gerek

fatmam canım sendeki en büyük sorun bu zaten.. gece yemeleri.. bunu nasıl çözeriz onu bulmalıyız..

var mı fikrin?

2 kasik mantili yerinden 4 kasikta suyundan koydm minnack kase ictm
Ama bisey dha yaptm
5 kasik yogurda 1 kasik burgur pilavida karstrdm yedm

Aksam sadece yogurt yiyim ben :KK70:
gülme:KK11:

mantı çorbası neden yapılıyor o evde???

çarşamba perşembe biz karbon tüketmiyoruz melek.. bir sonraki öğünü hafif tutarım aman yarın telafi ederim demeler bizi hep zarar soktu zaten.. az olması umrumda depğil.. bu kafada bitmemiş demektir üzen o.. o disiplini edinmek lazım kendi içimizde.. ve ayrıca bizim midemiz çöplük değil.. çöpe gitmesin diye mideye göndermek doğru değil.. en kötü bir kaba koyarsın sokak hayvanları yer..

gülme:KK11:

mantı çorbası neden yapılıyor o evde???

çarşamba perşembe biz karbon tüketmiyoruz melek.. bir sonraki öğünü hafif tutarım aman yarın telafi ederim demeler bizi hep zarar soktu zaten.. az olması umrumda depğil.. bu kafada bitmemiş demektir üzen o.. o disiplini edinmek lazım kendi içimizde.. ve ayrıca bizim midemiz çöplük değil.. çöpe gitmesin diye mideye göndermek doğru değil.. en kötü bir kaba koyarsın sokak hayvanları yer..
2 gun once yapmstm corbayi diyete başlamadan once :(
Haklısın mium bidaha olmicak söz :KK42:

Kız maşallah büyük bi köpekmis 40 kilo fazla değil :KK200: yawru hali çok şapşik:KK37:
Evet hala şapşik bir de küçük emrah kaşları var
Büyük ya dışarı çıkarınca ayrı bir havam oluyor böyle gangster gibi geziyorum
Tek sorun yemek pişirmek, premses köpek maması yemiyor, her iki günde bir yemek pişiriyorum, benden çok yiyiyor şu anda
:KK70::KK70:

Evet hala şapşik bir de küçük emrah kaşları var
Büyük ya dışarı çıkarınca ayrı bir havam oluyor böyle gangster gibi geziyorum
Tek sorun yemek pişirmek, premses köpek maması yemiyor, her iki günde bir yemek pişiriyorum, benden çok yiyiyor şu anda
:KK70::KK70:
Bizim çoban köpeklerine benziyor
images (31).webp

Çok severim Ben, hakketen ayrı bi havaları var sipalarin:)

2 gun once yapmstm corbayi diyete başlamadan once :KK43:
Haklısın mium bidaha olmicak söz :KK42:
tamam alışma sürecin bu diyelim :KK19::KK60:
Kızlar bişey diyeceğim şu ceviz suyu ve kayısı suyu çok işe yarıyor sanırım
İyice bir araştırayım zararı var mı diye ama hem kilo verdirmede hem de wc konusunda aşırı çok başarılı gibi geldi bana..
ay ben yaptım ve çok sevdim.. çok da tok tutuyor beni hem

Bizim çoban köpeklerine benziyor
Eki Görüntüle 2120532
Çok severim Ben, hakketen ayrı bi havaları var sipalarin:)
Evet o da çoban köpeği zaten.
Eşimin en büyük hayali Kangal beslemek..
Bizimkini bize karşı çiftlikten vermişlerdi, piyangodan çıktı gibi birşey, o gelmeden önce tam Kangal nasıl buraya getirilir vs araştırıyordum..

Evet ben de çok sevdim
Mali zararlı demişti aradım taradım nette bulamadım zararını, sabahları çok iyi geldi bana, dediğin gibi tok tutuyor çok
bilmiyorum ya zararlı lafları sonradan çıktı.. önceden de hep çok faydalı diyorlardı. anlamadım ki ben neye inanacağız

bilmiyorum ya zararlı lafları sonradan çıktı.. önceden de hep çok faydalı diyorlardı. anlamadım ki ben neye inanacağız
Ay aynen insan neye inanacağını şaşırıyor ama ben kendimi dinliyorum bana baya faydası oldu, bir de kolesterol düşürücü etkisi varmış, o da artı benim için..ben çok bekletmiyorum gece 12.00 gibi koyup sabah 9-10 gibi içiyorum, belki çok bekleyince toksik etkisi oluyordur falan diye

harikasın be can hippo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

oh şifa olsun kuzucuğuma:KK19:

ay ne güzel şeyler duyuyorum ayyyyyyyyyy:KK71:

fatmam canım sendeki en büyük sorun bu zaten.. gece yemeleri.. bunu nasıl çözeriz onu bulmalıyız..

var mı fikrin?
Listede olmasam yerdim valla :)) ama herkes açken bende yiyemem.. üstelik henüz istediğim eksiyi görmedim..

Back
X