- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın pambıhGünaydın gelecegin çıtır hatunları![]()
Ben de de oluyor sana da şeker ölçüm cihazı verdiler mi sabah aç sonra yemekten 2 saat sonra olcuyorum. Kaydediyorum. Doktora götüreceğim.canom söyledim
günlük 3000 likti şimdi 2000 e düşürdü
ama yine aynı
göğsüme öküz oturmuş gibi nefesim kesiliyo
bulantılarım çarpıntılarımda çabası
Ay çok merak ettim kacsin suanben tartıdan umutsuzum @MiuLego daha tartılmadım ama dün 400 gr artıdaydım inşallah az da olsa eksi görürüm.yoksa napcam bilmiyom![]()
kız deli 1265 mesajı mı okiycan sabah sabah ayy.anda kal bebem1265 mesajı umarım bugün bitiririm
Umarim zamanla artar 3 haftaya bir düzene gireceğim inşallahÇakıl az veriyorsun ama her hafta düzenli eksiye gel yeter kuzummm
Günaydın canımGünaydın gelecegin çıtır hatunları![]()
He he okudum bitti bile,menü listelerini okumadım tek,Hiponunkini okudum amaBencede Lunya sayfayı atlamak ıiçin okudum diyor baş ve sonu okuyor bence![]()
Eki Görüntüle 2121455 Eki Görüntüle 2121455 Eki Görüntüle 2121455 Eki Görüntüle 2121455 Eki Görüntüle 2121455 Eki Görüntüle 2121455 Eki Görüntüle 2121455 Eki Görüntüle 2121455 Eki Görüntüle 2121455 Eki Görüntüle 2121455 Eki Görüntüle 2121455 Eki Görüntüle 2121455 Eki Görüntüle 2121455 Eki Görüntüle 2121455 Eki Görüntüle 2121455 Eki Görüntüle 2121455 Eki Görüntüle 2121455 tevooo tebrik ederim çok güzel ekşi maasallaah
Ya beni yendigine inanamiyorum gerçi 400 gr farkla nede inanamiyorum suan kendime de inanamıyorumben de bildirim yapim@MiuLego @Whiteblacklife
cakil80
Geçen cuma:87,700
bu cuma:87,200
fark:-500
yüzde:%0.57![]()
InşaAllah teyzesiİnşallah canim zor bir süreç insallah hayırlısıyla atlatirsiniz..ve şanslısın ki soğuk aylarda çıkarıyor sıcaklarda çok çok çok zor..miniğini opuyorum![]()
Vazgecmedim haftaya gör sen bu hafta spor yapsam kesin geçmiştim ay hırs yaptım şimdi
He he okudum bitti bile,menü listelerini okumadım tek,Hiponunkini okudum amayazılı yapın cevap vereyim inanmıyorsanız
![]()
Kac aylık canım bebegimInşaAllah teyzesidişse hemen cikarda inşaAllah surundurmez
![]()
Superrrrrr gitsin margarinlerBu arada bugün ki yoğunlukta alintilayamadigim ve mükemmel eksiler getiren herkesi tebrik ederim
Basta
@matematik61 kuzum o ne guzel rakam öyle maşallah keşke bende hemen kavuşsam
@Sidelya95 o nasıl bir yüzde yahuhelal sana canim
@hippotalamus regle rağmen eksi ile geldin ya67 li kilolar maşallah ya
@Lunya gelenler hizli hizli gidiyor ve tabiki irade on numara
@Esra_4378 canım altılar çok yakın
@Nevreste canım sana da kocaman bir alkış
@habipte canım eksilerin daim olsun
Ayy daha da hatırlayamıyorum
malipina ekşi miydin evet evet eksiydin tebrikler canım
cakil80 500 az mi kuzum iki paket margarini attın çöpe
Melegiimm22 eksilerin daim olsun canım
@pembisler bu motivasyonla 90 ların vedası vok yakın
@Storm- hepsi gidecek canım biz kafamıza koyduk mu gerisi gelir![]()
Flavir senin bildirimi hatırlamıyorum kızFlavır kim ki zaten
![]()
Canım benim severim ben seni tontik de derim hoppit de derim
Sen varya sen...Ben neden yokum![]()
Tabiki hazırım çok fena yapacagim seni
görüşeceyükkVazgecmedim haftaya gör sen bu hafta spor yapsam kesin geçmiştim ay hırs yaptım şimdi![]()