Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yeni üyelerin katılım formu:

ADINIZ:melek
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:60
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:esimin istahi bulasti:-)KK72:)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:saglikli olmak istiyorum.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Adim melek
37 yasındayım 95 kiloyum
160 boyum.yogun bir döneme girdigim icin yarismadan izin aldim suan iyiyim.tek basina kilo gitmiyor gitsede insan bazen kontrolu kaybediyor ama burada kontrol ediyordum.sizinle beraber basaracagima inaniyorum.iki oglum var.evhanimiyim
Melek caaa n hoşgeldin. Ogluslarin var demek yaşları kaç. Gitçek tüm kilolar yaza Fit girccezzz

Günaydınlar efenim :KK200:
günaydın kuzumm sütü daha şimdi kaynattım:KK50::KK50:
sütlü kahve yaptım sana
filtre-kahve-sutlu-ve-sekerli.webp

:olamaz:canim sen genelde gördünmü yiyordunya onlar senin diyette olduğunu anlamamistir
Hı hı eveett ;) aslında henüz görüşmedim bi kaç kişi var. Bu sozleri onlar dan duymak istedgm amma henüz denecek durumda değilim. 58 olmaliyimmmmmmmmmmmmm

Ben bazen kalkamiyorum çok kötü oldum bu hafta sanki yere carpilmis gibi ben de hep mandalina yedim bide elmalı soda içtim onlar toparladi. Çarpıntı da oluyor çok fena. Sen glikoz a batırdın mi benim insülin yüksek ama şekerle glukoz düşük çıktı. Ondan yediklerinden değil vücut yapıyor dedi. Anlattıkların bana çok benziyor acikinca elim ayağım titriyor
çakıl meyveli sodayı içmemeye çalış kuzum.ha kola içmişsin ha onları bi fark yok aralarında

Yooo olalım kızzzz beklerim isterim severimmm..şimdi hsni kesin olan bişey varya beni yenemeyeceksşn ya onu diyorum ha..nnee efendimmm sen de mi farkındasnnn????heetmm tmm.:halay::halay::halay::KK76::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK49::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::KK43::KK43::KK43::lülülü:bak ne dicem..e sen zaten gayet fitsin beni gecemeyncede üzüleck nişeyin yok zaten benden za yıf sınnnnnnn:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
Neredesin uleee. Kız gözlemé yapayim da.sen varsin Die hevesim kirilio. . Mortoiik olm as a mi

Back
X