- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ilcede eczanede varmis canim aldi esim.bi seferi kacirdik sadece.gunde 5 kere veriyoruz.Ayy ne yapcan o zaman köyde birinde vardır belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilcede eczanede varmis canim aldi esim.bi seferi kacirdik sadece.gunde 5 kere veriyoruz.Ayy ne yapcan o zaman köyde birinde vardır belki
Benimde yakın canim cikilota istiyor ama kendimi tutuyorumAy diyorum ben bugun niye doymuyorum. Regl olcam ben bugun..
kız bu saate süt mü kalır.yoğurt bile mayaladımMaliiiiii kuzuuusuuu naber? Geçmişteyim, en son sütçüye çıktın sen, kaynatıyor musun?
Hadı ya cok geçmiş olsun ya yuzuk yok parmağımda tuhafımAltında yukleliyor belki yuzugune göredir,benimkileri hırsıza nasip oldu evime hırsız girmişti künye kolye yüzükler hep gitti
Benimde yok canım sanki bekar hissediyom kendimiHadı ya cok geçmiş olsun ya yuzuk yok parmağımda tuhafım![]()
Ay sevinim mi uzulim mi bilemedim cuma olsa ödem sevinebilirdim. Önümüzdeki cumaya ödem giderse kilo farkın çok olur buna da uzulebilirim. Yavaş kilo vermek moral bozucu buna uzulebilirim. Ama bu kilo geçici buna sevinebilirim. Ay karar veremedimya sıkıldım eksi görmek istiyorum.verirken gram gram alırken kilo kilo adalet mi bu![]()
yok bi bakim dedim sadece ama hüsran oldu,pazartesi salıya kadar tartılmam neyime gerek yaMail tartılma canım ya insanın moralini boş yere bozuyor..bir ileri bir geri oynuyor tartı ama önemli olan cuma günkü, daha çok var..
Tarhana ve yorgunluk yapmış olabilir..
Bol su iç ve tartıyım kaldır bir süre..
kızAy sevinim mi uzulim mi bilemedim cuma olsa ödem sevinebilirdim. Önümüzdeki cumaya ödem giderse kilo farkın çok olur buna da uzulebilirim. Yavaş kilo vermek moral bozucu buna uzulebilirim. Ama bu kilo geçici buna sevinebilirim. Ay karar veremedim![]()
Bende tanımış oldum![]()
Hosbuldum canım.beraber basaracagiz insallah![]()
Benim şüphem yokZayıflamak icin doğru yerdesin canim
Yine mi 1. OldukGünaydııııınnnnn
Pardon düzeltiyoruuuuummmm
Günaydın 1. Olan takımın şampiyon güzelleriiii
Ne kadar da güzel 1. Olduk biz dün![]()
Guzelligine dayanamadım herkes görsün istedimn
Eki Görüntüle 2121956 esin seni aynadan görüyor herhal![]()
Yok canom önemli değildi, hostelle ilgiliydi orada kalan iki kişi arasında sorun çıkmıştı, olaya el atmam gerekti,baya da uzun sürmüştü falanı
Sen nasılsın?
Pek denk gelemiyoruz bu aralar
Benimki kilodan olmuyorBenim tek taşım çalındı.. alyansımda acaip bollaştı takamıyorum.. yenisini almam lazım. .