- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Kuzucum o başka gündü,benle ilgili değildi hostelde bir problem kalanlar arasında, çözüldü sorun yok ben zumba yapamamıştım, tam yaparken çağırmışlardı beni o yüzden onu yazmıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzucum o başka gündü,benle ilgili değildi hostelde bir problem kalanlar arasında, çözüldü sorun yok ben zumba yapamamıştım, tam yaparken çağırmışlardı beni o yüzden onu yazmıştım
Dotunde kurt var denir bence![]()
Ben de bir umutla sormuştum belki gerçek biradır diyeİnstgramda bir yerde dukan birasi diyorlar bu içeceğe bazıları bira diyorlar diye icmiyorlarmis![]()
Canım menüm çok güzel saatlerini yazarsan daha doğru yorum yapabiliriz bide ıspanak ile yoğurt tüketme balım demir icinMenüm
Sabah: kk beyaz peynir+1 yumurta omlet+1dilim ekmek sekersiz cay
Ögle:1kepce mercimek corbasi+4 yk ispanak+ sarimsakli yogurt
Aksam:1kepce mercimek corba ispanak+ yogurt salata
Spor:3 mil leslie
Su:2 litre
@MiuLegoWhiteblacklife
Elin kadar yufka gereksiz fulyam zaten bulgur varmış ıspanak ile yoğurdu sevmedim onun dışında şahane menü şahane sporcumartesi menüm gelsinnn
sabah 10.15
1 dilim peynir
4-5 zeytin
domates salatalık
1,5 kk ekmek (siyez unu, yulaf kepeği, karabuğday unu, kabak ve kabak çekirdeği)
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
1 tk şekersiz portakal reçeli (içinde sadece elmasuyu ve limon suyu var)
öğlen 14.15
1 adana kebap
3 yk bulgur pilavı
elim kadar lavaş
biraz pişmiş domates, soğan,biber, maydanoz
1 bardak ayran
ara 17.30
75 mlt kefir
1 kk kurabiye (hindistancevizi unu, ham kakao, ceviz, yumurta, bitter)
akşam 19.15
1 kepçe kıymalı ıspanak
3 yk sarımsaklı yoğurt
1 yk acıbiber turşusu (pişmiş)
yatana kadar 2 lt su
3-3,5 saat yürüyüş yaptım. yer yer hızlıydı. çoğunluk normal tempo. @MiuLegoWhiteblacklife
Aa o tırnaklarını mı yiyomuş. Ben de esniyo sandımGünaydıııınnnn yeme tırnaklarını bakayım
günaydın ve hoşgeldin aramızaaa yeniden
ay mali ya hahahaha
günaydın pembişimmmmmmmm![]()
Lahana sarma en fazla 4 5 olmalıydı 8 çok balım çay yanını az ye ne olur bunların dışında güzel menü artık spor gelmeli senden kilo vermek için değil sadece doğumdan kalan sarkmaları toplamak icinSabah ılık limonlu su
11.00
2 kk beyaz peynir
3 dilım kasar peynir
2 köftelikasarli yumurta yağda
yeşillik domates
Ara 1 elma
Aksam 19.00
Eki Görüntüle 2122105 brokoli tonbalıklı salata hepsi benm değildi
8 tane bulgur karışık lahana dolma
Yoğurt
Çay sımdi içiyorz. Üzüm Vs. Dur resim atiyim
Spor yok su 3ltt olur
cocommmmmmmmmmmmmmmmMiuuuuuuuuu
oh şükür tamam senlşk olmasın da rahatladım..Kuzucum o başka gündü,benle ilgili değildi hostelde bir problem kalanlar arasında, çözüldü sorun yok ben zumba yapamamıştım, tam yaparken çağırmışlardı beni o yüzden onu yazmıştım
dukan diyeti dyip durma bak dövücem yaDukan birasi başlıycam yarın bende dukan diyeti dukan birasi ohhh miss![]()
İnstgramda bir yerde dukan birasi diyorlar bu içeceğe bazıları bira diyorlar diye icmiyorlarmis![]()
Dur daha şu 15 kiloyu da verim daha neler neler diycekseni mi tutsammm @Esra_4378 yı mı hala karar veremedim ben
seni kıskanıyor malim
e tam senlik çünkü türkanımmmm![]()
evet bizi ihmal etme artıkEvet bundan sonra daha sık gelecegim sizi cooookkk ihmal ettim mesken tutcam burayı,miuyu cildırticiiiiimmmm![]()
bol bol tansiyonlarini yukselticimmmm
![]()
Bunların hepsini sen mi yiyorsunÇayla yediklerimmmm. Ama gofret var bisküvi var . Eticin var. Yemem kiii
Ben de bir umutla sormuştum belki gerçek biradır diye
Çıka çıka evrim geçirmiş limonata çıktı içmedim
![]()
SiL işte spor olur en güzel spor eğilerek yer silmekmiş annem öyle derdi. Ya da bizi kekliyoduZaten hep ben siliyorum![]()
Kim kimle nerde morti hadi bakalım ona göre taraf tutacağım![]()
Ben de bir umutla sormuştum belki gerçek biradır diye
Çıka çıka evrim geçirmiş limonata çıktı içmedim
![]()
Filavirlatefo_esra
mali_çakıl
lunya_hippo
melegiimm22_storm-
nevo _ kimleydi ula
matematik _ sidelya